Menu

DAN, PY & BARK

Karlstad

Scalateatern Karlstad
torsdag, 28 februari 2019 kl:19:30

Ett legendariskt rockpar som fyllde arenor med tusentals åhörare hade exempellösa framgångar i Sverige, sålde guld och platina. Det har gått många år sedan Py och Dan stod på samma scen, men nu är det dags. De åker ut på turné igen tillsammans med gitarristen Janne Bark som annars synts och hörts på Ulf Lundells konserter genom åren. Gruppen Triad bör också nämnas.På piano och sång har de med sig Magnus Ludvigsson, och på percussion och sång Pontus Ludvigsson.

Tillsammans gjorde de en bejublad premiärhelg på Kajskjulet i Halmstad och i Trelleborgsparken i slutet av oktober, där de fick stående ovationer. Nyskrivna alster blandas med klassiker från 80- och 90-talet samt framåt. En låtskatt presenteras, och ni får höra historierna bakom låtarna och lite till.

Längd: ca 3 timmar inkl. paus

Rullstolsplats bokas i Scalateaterns biljettkassa 054-190080

Scalateatern i Karlstad. Teaterscen, hemvist för Värmlandsteatern, fri teaterförening och Cabary, teatersällskap med nyårsrevy.

1993 byggdes Scalateatern om från biograf till teaterscen. Initiativet kom från systerföreningarna Värmlandsteatern och Cabary som sedan dess har haft flera föreställningar per år i lokalerna. Föreningarna står som ägare av Scalateatern. Lokalen har plats för 409 besökare och tar årligen emot flera gästspel och föreläsningar.

Datum / Tid

torsdag, 28 februari 2019 kl: 19:30

Plats

Karlstad, Scalateatern Karlstad

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

425kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad