Menu

JAG, PAPPA? MED KODJO AKOLOR

Karlstad

Scalateatern Karlstad
torsdag, 26 september 2019 kl:19:00

Jag, pappa?” är en rolig, lite galen, vacker och tänkvärd föreställning om huvudpersonens förvandling från en vanlig dödlig till att bli pappa.

Skådespelaren, programledaren, komikern, författaren och tvåbarnspappan Kodjo Akolor tar med oss på en humoristisk resa med stor risk för igenkänning i föräldraskapets krav, prestationsångest, galenskap och glädje. Det bjuds inte på några förmanande pekpinnar eller någon kurs i barnuppfostran. Däremot får vi middagstips med ketchup som huvudingrediens och förslag på hur vardagen med bajsblöjor, spontana utbrott och vabb-dagar kan hanteras med konstant sömnbrist.

”Jag, pappa?” är skriven och regisserad av Bjarni Thorsson. Förlagan “The Dad, har spelats i 23 länder och på Island har den setts av över 10 procent av befolkningen.

Längd: ca 2 timmar, inkl. paus
Rullstolsplats bokas i Scalateaterns biljettkassa 054-190080

Scalateatern i Karlstad. Teaterscen, hemvist för Värmlandsteatern, fri teaterförening och Cabary, teatersällskap med nyårsrevy.

1993 byggdes Scalateatern om från biograf till teaterscen. Initiativet kom från systerföreningarna Värmlandsteatern och Cabary som sedan dess har haft flera föreställningar per år i lokalerna. Föreningarna står som ägare av Scalateatern. Lokalen har plats för 409 besökare och tar årligen emot flera gästspel och föreläsningar.

Datum / Tid

torsdag, 26 september 2019 kl: 19:00

Plats

Karlstad, Scalateatern Karlstad

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

395kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad