Menu

Mia Törnblom - Inspiration Om Självledarskap & Medkänsla

Karlstad

SCALATEATERN KARLSTAD
onsdag, 25 september 2019 kl:18:00

En inspirationsföreställning med Mia Törnblom där hon pratar om vikten av starkt självledarskap, medkänsla och tillit.

Med hjälp av humor, generositet och konkreta metoder visar Mia hur du tränar upp din mentala styrka, får mer energi och blir trygg i dig själv. Med allvaret som bakgrund får du nya insikter om dina innersta tankar och dina omedvetna reaktioner. Hur de påverkar dig i allt det du gör. Självledarskap och medkänsla går att träna upp och all kompetens är färskvara. Den enda vi egentligen kan och bör jämföra oss med är oss själva.

För att vi ska utvecklas som människor är det en nödvändighet att vi ser vår egen del i det som händer. När vi har insett detta kan vi också ställa oss frågan, vad kan jag göra för att lösa mitt problem?

Mia har hjälpt tusentals personer till utveckling och är en av Skandinaviens främsta inspiratörer och utbildare. Mia har vunnit pris som årets talare i Sverige och årets motivator i Norge. Hon är författare till tio böcker om självledarskap och ledarskap. Mia har en smittande positiv energi och är ofta det avgörande startskottet när det är dags att hitta nya riktningar och förhållningssätt till tillvarons utmaningar.

Låt dig inspireras av Mias kraftfulla metoder och verktyg. Hitta motivationen att investera i dig själv och i din egen utveckling.


Om Mia Törnblom

Mia Törnblom är en av Sveriges främsta inspiratörer vars budskap motiverar, får oss att tänka till och skapar gemenskap. Hon är specialist på att måla upp igenkännande scenarion som bidrar till skratt och gör det lätt att ta till sig budskapet. I en perfekt kombination av allvar och humor framför hon en föreställning i absolut världsklass!

Arrangör: Talking Minds AB
www.talkingminds.se

Längd: ca 90 min, ingen paus.
Rullstolsplats bokas i Scalateaterns biljettkassa 054-190080

Scalateatern i Karlstad. Teaterscen, hemvist för Värmlandsteatern, fri teaterförening och Cabary, teatersällskap med nyårsrevy.

1993 byggdes Scalateatern om från biograf till teaterscen. Initiativet kom från systerföreningarna Värmlandsteatern och Cabary som sedan dess har haft flera föreställningar per år i lokalerna. Föreningarna står som ägare av Scalateatern. Lokalen har plats för 409 besökare och tar årligen emot flera gästspel och föreläsningar.

Datum / Tid

onsdag, 25 september 2019 kl: 18:00

Plats

Karlstad, SCALATEATERN KARLSTAD

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad