Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Flamingokvintetten - The Boys Are Back In Town

SCALATEATERN KARLSTADDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Flamingokvintetten ger sig ut med ännu en konsertföreställning. Upplägget är självklart ett gäng Flamingolåtar, en massa hyss, galna historier och skrönor samt en massa skratt och nostalgiska minnen.

Bandet har tagit flera beslut på att det snart får det räcka men rest sig på …nio och ställt sig upp igen. -Ja, vi får ju inte sluta säger bandets basist Dennis Janebrink. Det är helt ofattbart att det som skulle vara en enda konsert 2009 nu är uppe i över 160 stycken fullsatta teatrar och konserthus. -Nu är det lite blodad tand igen, säger sångaren och tillika grundaren av bandet, Hasse Carlsson. Det blir ytterligare ett varv runt om i landet.

Pressen skriver bland annat…
”Man får rysningar under de stående ovationerna”
KP
”Bland de bästa och roligaste konserterna på år och dag”
Varbergs-Posten
”Jag vill ha en repris – och det nu”
Barometern

Behövs inte sägas så mycket mer – The Boys Are Back In Town

13årsgräns!
Längd: ca 2h20min, inkl. paus
Rullstolsplats bokas i Scalateaterns biljettkassa 054-190080

Scalateatern i Karlstad. Teaterscen, hemvist för Värmlandsteatern, fri teaterförening och Cabary, teatersällskap med nyårsrevy.

1993 byggdes Scalateatern om från biograf till teaterscen. Initiativet kom från systerföreningarna Värmlandsteatern och Cabary som sedan dess har haft flera föreställningar per år i lokalerna. Föreningarna står som ägare av Scalateatern. Lokalen har plats för 409 besökare och tar årligen emot flera gästspel och föreläsningar.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-10-05 19:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: