Menu

För Barnens Bästa - Från Tjat Och Skärmbråk Till Samarbete

Karlstad

SCALATEATERN KARLSTAD
tisdag, 15 oktober 2019 kl:18:00

En kväll som ger tillbaka. Varje dag.

Glöm tjat, hot och mutor - välkomna samarbete och ömsesidig respekt. Det kanske låter som en utopi, men det finns faktiskt mycket vi vuxna kan påverka. Ta del av en föreläsning som du har användning av i vardagen. På riktigt!

Våra efterfrågade föreläsare Petra Krantz Lindgren och Mattias Ribbing kompletterar varandra på ett fantastiskt sätt. Petra är bl.a. beteendevetare och författare till boken Med känsla för barns självkänsla, som sålts i 80 000 ex och översatts till sju språk. Mattias är hjärntränings-expert, minnesmästare och författare till den aktuella boken Smart föräldraskap - stärk ditt barns lärande, fokus och kreativitet.

Vi välkomnar varmt alla föräldrar, pedagoger och andra som vill få till en mer positiv samvaro och färre konflikter med barnen.

Innehåll:
• Relationsstärkande kommunikation
• Skärmar och barnhjärnan
• Hållbar konfliktlösning - utan att kränka eller curla
• Lek smart - främja utveckling och samarbete

Du kan läsa mer om föreläsarna, program och innehåll på www.barnens-basta.se

Rullstolsplats bokas i Scalateaterns biljettkassa 054-190080

Scalateatern i Karlstad. Teaterscen, hemvist för Värmlandsteatern, fri teaterförening och Cabary, teatersällskap med nyårsrevy.

1993 byggdes Scalateatern om från biograf till teaterscen. Initiativet kom från systerföreningarna Värmlandsteatern och Cabary som sedan dess har haft flera föreställningar per år i lokalerna. Föreningarna står som ägare av Scalateatern. Lokalen har plats för 409 besökare och tar årligen emot flera gästspel och föreläsningar.

Datum / Tid

tisdag, 15 oktober 2019 kl: 18:00

Plats

Karlstad, SCALATEATERN KARLSTAD

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad