Menu

De Oroliga

Karlstad

SCALATEATERN KARLSTAD
onsdag, 13 november 2019 kl:19:00

Dramaten på Riksteaterturné med en av sina stora publiksuccéer. Pappan och dottern sitter med en bandspelare mellan sig. Planen är en gemensam bok. Men åldrandet hinner ikapp pappan och samtalen blir oförutsägbara och splittrade.

De oroliga är en lekfull och utforskande roman av Ingmar Bergmans dotter Linn Ullmann, om ett barn som inte kan vänta med att växa upp och om två föräldrar som helst vill vara barn. En berättelse om minnen och glömska och alla historier som utgör ett liv.

Romanen blev en internationell publik- och kritikersuccé och är dramatiserad av Karen-Maria Bille till en pjäs för tre kvinnoroller. I rollerna ser vi Rebecka Hemse, Marika Lindström och ytterligare en skådespelare. För regin svarar Pernilla August.

www.riksteatern.se

Längd: ca 1h45min
Rullstolsplats bokas i Scalateaterns biljettkassa 054-190080

Scalateatern i Karlstad. Teaterscen, hemvist för Värmlandsteatern, fri teaterförening och Cabary, teatersällskap med nyårsrevy.

1993 byggdes Scalateatern om från biograf till teaterscen. Initiativet kom från systerföreningarna Värmlandsteatern och Cabary som sedan dess har haft flera föreställningar per år i lokalerna. Föreningarna står som ägare av Scalateatern. Lokalen har plats för 409 besökare och tar årligen emot flera gästspel och föreläsningar.

Datum / Tid

onsdag, 13 november 2019 kl: 19:00

Plats

Karlstad, SCALATEATERN KARLSTAD

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad