Menu

Kjell-Åke I Myra - Make Metbäcken Great Again / En Lang Å Krokut Väg

Karlstad

SCALATEATERN KARLSTAD
söndag, 1 december 2019 kl:15:00

Nu är det dags igen. Metbäckingen har vaknat ur sin vinterdvala och kommit på att han glömde säga några viktiga saker i sin förra föreställning.

När Kjell-Åke växte upp i Metbäcken fanns det affär, skola, post, kiosk, buss- och bensinstation, inget av detta finns kvar idag.

Hur gick det här till? Vad är det som har hänt? Finns det någon väg tillbaka? Kan man göra Metbäcken Great Again och hur skulle det i så fall gå till?

Detta är några frågor som Kjell-Åke ställer sig i den nya föreställningen, i vilken han även har engagerat Johnny Steen för att skriva musiken samt medverka i manusarbetet.

Vi kan räkna med att få uppleva en rad nya minnesvärda stunder när ”Kjell-Åke i Myra” eller ”Kjell-Åke in the Swamp” som han kallas i USA, ger sig ut på vägarna under hösten 2019 och vintern 2020.

PS. Det finns en viss chans, eller snarare risk att Kjell-Åkes syster Mätta Marit kommer att dyka upp under föreställningen.

Regi av Tomas von Brömssen.

www.kjellakeimyra.se
Längd: Ingen uppgift ännu.
Rullstolsplats bokas i Scalateaterns biljettkassa 054-190080

Scalateatern i Karlstad. Teaterscen, hemvist för Värmlandsteatern, fri teaterförening och Cabary, teatersällskap med nyårsrevy.

1993 byggdes Scalateatern om från biograf till teaterscen. Initiativet kom från systerföreningarna Värmlandsteatern och Cabary som sedan dess har haft flera föreställningar per år i lokalerna. Föreningarna står som ägare av Scalateatern. Lokalen har plats för 409 besökare och tar årligen emot flera gästspel och föreläsningar.

Datum / Tid

söndag, 1 december 2019 kl: 15:00

Plats

Karlstad, SCALATEATERN KARLSTAD

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad