Menu

KAJSA GRYTT

Karlstad

Scalateatern Karlstad
söndag, 29 mars 2015 kl:18:00

Så mycket bättre-aktuella Kajsa Grytt släpper samlingsalbum och åker på vårturne.

Genom sin medverkan i TV4s succeprogram har musikikonen Kajsa Grytt nått ut till en större publik än någonsin tidigare. Nu släpps ett samlingsalbum med det bästa från hennes solokarriär och I vår är ger hon sig ut på en Sverigeturne vars första datum presenteras idag.

I lördags var det dags för Kajsa Grytts avsnitt av Så Mycket Bättre. Genom sin medverkan i TV4s succeprogram har hon nått ut till en större publik än någonsin tidigare. Kajsa Grytt släpper på måndag den 10 november skivan ”Vad har jag gjort - En samling”. Lika mycket en introduktion till den nya publiken som en återblick för fansen.

Albumet innehåller 16 spår hämtade från alla hennes sex album som soloartist, från låtarna ”Camargue” och ”Som om himmelen var här” på debuten ”Kajsa Grytt” (1990) till senaste albumet, förra årets ”Jag ler, jag dör” (låtarna ”Ensam” och ”Kometer”). Plus hennes utsökta tonsättning av Sonja Åkessons dikt Utdrag ur Självbiografi (Replik till Ferlinghetti)” från skivan ”Sonja Åkesson tolkad av”.

Hela låtlistan: ”Allt faller”, ”Bara vi står ut”, ”Jag klarar mig ändå”, ”Farlig liten jävul”,
”Utdrag ur Självbiografi (Replik till Ferlinghetti)”, ”Den finländska dimman”, ”Min pojke och Manhattan”, ”Låt mej stanna kvar”, ”Jag är en av dem”, ”Camargue”, ”Vad har jag gjort”, ”Kometer” ”Bakom allt”, ”Som om himlen var här”, ”Somom” och ”Ensam”.

I vår är det dags för Kajsa Grytt att möta publiken från scen. Med start i Göteborg 19 mars ger hon sig tillsammans med sitt band ut på en Sverigeturne vars första datum offentliggörs.

Ca 90 min utan paus

Scalateatern i Karlstad. Teaterscen, hemvist för Värmlandsteatern, fri teaterförening och Cabary, teatersällskap med nyårsrevy.

1993 byggdes Scalateatern om från biograf till teaterscen. Initiativet kom från systerföreningarna Värmlandsteatern och Cabary som sedan dess har haft flera föreställningar per år i lokalerna. Föreningarna står som ägare av Scalateatern. Lokalen har plats för 409 besökare och tar årligen emot flera gästspel och föreläsningar.

Datum / Tid

söndag, 29 mars 2015 kl: 18:00

Plats

Karlstad, Scalateatern Karlstad

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

395

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad