Menu

ELVIS FOREVER - 20 ÅRS-JUBILEUM ORGINALET

Karlstad

Scalateatern Karlstad
söndag, 19 april 2015 kl:19:00

Elvis Forever, söndagen den 19 april, kommer att bli så nära originalet man kan komma. Två timmars show med paus i mitten, 35 välkända Elvismelodier. Med samma låtar och nästan samma musikanter, både solister, kör, orkester och dansare. Gillar man Elvis musik och vill bli lite nostalgisk eller bara njuta av en tidlös musik, boka din biljett nu så lovar jag att ge en oförglömlig kväll.

Elvis Forever startade för exakt 20 år sedan då jag, Bertil Österberg, tänkte göra något seriöst för en gångs skull. Jag samlade ihop mina gamla spelkompisar samt lite nya bekantskaper. På två timmar skrev jag föreställningen. Den röda tråden i programmet var att publiken skulle bjudas på liten nostalgisk tillbakablick om hur det var från 1954 till Elvis lämnade oss.

Elvis må ha lämnat jordelivet men hans musik lever vidare – för han är Forever. För 20 år sedan var vår tanke att genomföra ett par föreställningar, men till vår stora glädje var detta bara början på något större. Fullsatta föreställningar och showen gjorde succé. Under många år for vi land och rike runt. Allt från festivaler till krogshower, från ordenshus till Globe Arena.

De senaste åren har våra olika musikarrangemang tillsammans blivit färre och ersatts med spelningar i mindre konstellationer. Så nu tycker jag, att 20 år efter vår första spelning, är det dags att vandra tillbaka till början.

Väl mött / Bertil Österberg

2 timmar inkl en paus

Scalateatern i Karlstad. Teaterscen, hemvist för Värmlandsteatern, fri teaterförening och Cabary, teatersällskap med nyårsrevy.

1993 byggdes Scalateatern om från biograf till teaterscen. Initiativet kom från systerföreningarna Värmlandsteatern och Cabary som sedan dess har haft flera föreställningar per år i lokalerna. Föreningarna står som ägare av Scalateatern. Lokalen har plats för 409 besökare och tar årligen emot flera gästspel och föreläsningar.

Datum / Tid

söndag, 19 april 2015 kl: 19:00

Plats

Karlstad, Scalateatern Karlstad

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

275kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad