kl: 19:00

ELVIS FOREVER - 20 ÅRS-JUBILEUM ORGINALET

Scalateatern KarlstadDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Elvis Forever, söndagen den 19 april, kommer att bli så nära originalet man kan komma. Två timmars show med paus i mitten, 35 välkända Elvismelodier. Med samma låtar och nästan samma musikanter, både solister, kör, orkester och dansare. Gillar man Elvis musik och vill bli lite nostalgisk eller bara njuta av en tidlös musik, boka din biljett nu så lovar jag att ge en oförglömlig kväll.

Elvis Forever startade för exakt 20 år sedan då jag, Bertil Österberg, tänkte göra något seriöst för en gångs skull. Jag samlade ihop mina gamla spelkompisar samt lite nya bekantskaper. På två timmar skrev jag föreställningen. Den röda tråden i programmet var att publiken skulle bjudas på liten nostalgisk tillbakablick om hur det var från 1954 till Elvis lämnade oss.

Elvis må ha lämnat jordelivet men hans musik lever vidare – för han är Forever. För 20 år sedan var vår tanke att genomföra ett par föreställningar, men till vår stora glädje var detta bara början på något större. Fullsatta föreställningar och showen gjorde succé. Under många år for vi land och rike runt. Allt från festivaler till krogshower, från ordenshus till Globe Arena.

De senaste åren har våra olika musikarrangemang tillsammans blivit färre och ersatts med spelningar i mindre konstellationer. Så nu tycker jag, att 20 år efter vår första spelning, är det dags att vandra tillbaka till början.

Väl mött / Bertil Österberg

2 timmar inkl en paus

Scalateatern i Karlstad. Teaterscen, hemvist för Värmlandsteatern, fri teaterförening och Cabary, teatersällskap med nyårsrevy.

1993 byggdes Scalateatern om från biograf till teaterscen. Initiativet kom från systerföreningarna Värmlandsteatern och Cabary som sedan dess har haft flera föreställningar per år i lokalerna. Föreningarna står som ägare av Scalateatern. Lokalen har plats för 409 besökare och tar årligen emot flera gästspel och föreläsningar.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2015-04-19 19:00


Plats/Lokal:

Adress:

Karlstad,


Fler tillfällen:Elvis

Elvis, That's All Right Mama på Spotify

I Love Rock'n'Roll, Vol. 2 (Greatest Hits)

That's All Right Mama

Elvis, Hound Dog på Spotify

I Love Rock'n'Roll, Vol. 2 (Greatest Hits)

Hound Dog

Elvis, Heartbreak Hotel på Spotify

I Love Rock'n'Roll, Vol. 2 (Greatest Hits)

Heartbreak Hotel

Ge oss och andra en recension om du va där!


Urval ur aktuella nyheter

Bild på Wallows Släpper Debutalbumet
PRESS
22 mar
kl: 20:50

Wallows Släpper Debutalbumet "nothing Happens"

Efter singeln "Are You Bored Yet? (feat. Clairo)" släpper det amerikanska alternativa rock bandet Wallows nu sitt debutalbum "Nothing Happens". Albumet spelades in i Sargent Studios, Los Angeles, och har producerats av GRAMMY-belönade John Congleton (St. Vincent, Alvvays, Future Islands). Det nya albumet fångar de kaotiska känslorna; sårbarhet, rädsla och förlust som kommer med att växa...

Bild på Tv-Aktuella Renaida Släpper Singeln
PRESS
22 mar
kl: 14:20

Tv-Aktuella Renaida Släpper Singeln "i Like It" Idag.

Renaida är just nu högaktuell i TV4s stora underhållningsprogram Stjärnornas Stjärna, där programidén är att man tolkar olika musikgenres. I första episoden som gick i lördags blev Renaida hyllad för sin version av rockbandet KISS stora hit "Heavens On Fire" och blev tilldelad en guldstjärna av genre-coachen Joacim Cans. Under sommaren och hösten 2018 har Renaida medverkat i...

Bild på Hitmakaren Dynoro Släpper Låten Obsessed Med Ina Wroldsen Idag
PRESS
22 mar
kl: 14:20

Hitmakaren Dynoro Släpper Låten Obsessed Med Ina Wroldsen Idag

19-åriga DJ'n och producenten Dynoro från Litauen, som hittills rört sig inkognito igenom Spotifys sfär av topplistor, debuterade förra året med megahiten 'In My Mind' feat. Gigi D'Agostino. Låten flög rätt upp på förstaplatsen på både Spotify, Apple och Shazams globala listor i tretton olika marknader och har till dagens datum streamats över 550 miljoner gånger globalt på...

Hitta oss på Facebook