Menu

Al Pitcher - Nääämen its Al Pitcher

Karlstad

Scalateatern Karlstad
fredag, 9 oktober 2015 kl:19:30

Al Pitcher, en av landets mest hyllade komiker, förlänger turnén med “Nääämen it’s Al Pitcher

Landets största internationella komiker åkte 2014 ut med en bejublad soloföreställning ”Nääämen it’s Al Pitcher”. Just nu turnerar han landet runt med showen, och med tanke på det stora publiktrycket meddelar Lifeline Entertainment att Al Pitcher kommer att fortsätta med att turnera med ”Nääämen it’s Al Pitcher” även i höst. Då gästar han bland annat Malmö, Luleå, Nyköping, Göteborg och London.

Det är en klassisk standup-show med Al Pitchers karaktäristiska enastående interaktion med publiken och kvicktänkta humor som alltid hittar något roligt i det oväntade.

Nyzeeländaren har gjort en enastående kometkarriär i Sverige och recensenterna har tidigare skrivit om Al improvisationsförmågan är briljant (Västerbottens-Kuriren), föreställningen håller världsklass! (Värmlands Folkblad) och publiken krampar i skrattsalvor” (Smålands-Posten).

Den 9 oktober är det nypremiär för “Nääämen it’s Al Pitcher i Karlstad, därefter följer en turné med stopp i 22 städer.

Al Pitcher hittar med blixtsnabba vändningar och spontana infall det absurda i det triviala och är en mästare på att snabbt läsa av och följa med i publikens reaktioner. I sina shower brukar nyzeeländaren också utforska det typiskt svenska som han stöter på och förundras över i sin vardag.

– Många av sakerna som ni tar för givet tycker jag är märkliga. Som de blåa påsarna ni sätter på era skor på gymmet eller på dagis. Ni blir jättearga om man inte har på dem när man går in, men om man har på sig dem när man går därifrån säger ingen ett ord, säger Al Pitcher.


Efter två hyllade och intensiva säsonger tar Al Pitcher ut föreställningen “Nääämen it’s Al Pitcher på turné för sista gången.

– Live-shower är det viktigaste för mig och jag älskar att göra dem för svenskar. Jag vill att varje kväll ska vara som nyårsafton, som ett stort party. Jag är inte här för att berätta om politik eller mina problem, det har vi tillräckligt av som det är, säger Al Pitcher.Pressröster om Al Pitcher
Al Pitchers humor håller världsklass!
Niclas Holmlund, Värmlands Folkblad

när trettio sekunder har gått har jag redan skrattat högt tre gånger
Martin Johansson, Östersunds-Posten

får folk att vrida sig av skratt.
Karin Kämsby, Ljusnan

publiken krampar i skrattsalvor och jag kapitulerar totalt
Janna Li Holmberg, Smålandsposten

Improvisationsförmågan är briljant
Nancy Bladfält, Västerbottens-Kuriren

Från att han äntrade scenen med sitt karaktäristiska tjeeeena till att han klev av skrattade publiken. Inte minst undertecknad som skrattade så tårarna rann.
Jonas Larsson, Skövde Nyheter

Sällan har en komiker visat upp en sådan naturlig förmåga att fånga publikens reaktioner
Henrik Svensson, Karlshamns Allehanda

en skrattfest av tårsprutande, hästgnäggande dimensioner
Emil Sandgren, Ystads Allehanda

Evenemanget är på engelska
Längd: 2 x 45 min

Scalateatern i Karlstad. Teaterscen, hemvist för Värmlandsteatern, fri teaterförening och Cabary, teatersällskap med nyårsrevy.

1993 byggdes Scalateatern om från biograf till teaterscen. Initiativet kom från systerföreningarna Värmlandsteatern och Cabary som sedan dess har haft flera föreställningar per år i lokalerna. Föreningarna står som ägare av Scalateatern. Lokalen har plats för 409 besökare och tar årligen emot flera gästspel och föreläsningar.

Datum / Tid

fredag, 9 oktober 2015 kl: 19:30

Plats

Karlstad, Scalateatern Karlstad

Karta (Google)

Typ

Teater

Kostnad

215kr - 395kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad