kl: 19:30

Work in Progress - Magnus Betnér - EXTRAFÖRESTÄLLNING

Scalateatern KarlstadDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Work in Progress är en brittisk företeelse som innebär att komikern jobbar fram nästa stora arena-turné från scen.

Ingen svensk komiker har varit piggare på att testa nya grepp och ligga i framkant för standups utveckling än Magnus Betnér. Ingen svensk komiker har jobbat mer på en brittisk, men även en internationell, arena. Och ingen svensk komiker har tidigare satt upp en work ni progress-turné genom Sverige.

Turnén inleds med tre kvällar på Maximteatern i Stockholm där Magnus inför var föreställning skriver 40 min nytt material. Efter de tre helt unika kvällarna på Maxim så åker föreställningen vidare på turné genom Sverige där det är tänkt att materialet fortsätter leva och utformas.

Förutom att pressa gränser och utveckla standupen som genre så ger det publiken en insikt i hur en föreställning växer fram och tar form.

Med sig har Magnus en support som inleder med 30 min.
Föreställningen ges på svenska.

Mer info finne på www.workinprogressbetner.se

Längd: ca 2h - ingen paus, Ingen åldersgräns men rekommenderad från 16år.

Scalateatern i Karlstad. Teaterscen, hemvist för Värmlandsteatern, fri teaterförening och Cabary, teatersällskap med nyårsrevy.

1993 byggdes Scalateatern om från biograf till teaterscen. Initiativet kom från systerföreningarna Värmlandsteatern och Cabary som sedan dess har haft flera föreställningar per år i lokalerna. Föreningarna står som ägare av Scalateatern. Lokalen har plats för 409 besökare och tar årligen emot flera gästspel och föreläsningar.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2016-03-26 19:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: