Menu

EN KVÄLL MED ARVINGARNA - hitsen, historien & hemligheterna.

Karlstad

Scalateatern Karlstad
lördag, 5 mars 2016 kl:19:30

Arvingarna har turnerat land och rike runt i över 25 år. 2016 blir året då gruppen bryter ny mark med en landsomfattande konserthusturné. Som underrubriken lyder blir det hits, historier och hemligheter från ett kvarts sekel turnerande.

I en intimare miljö möter vi gruppen som vi aldrig mött dem förut. Konserten delas upp i två akter och den röda tråden är så klart Arvingarna. Historien tar sin början i Göteborg i slutet av 80-talet och följer sedan gruppens karriär ända in i framtiden. Casper, Lasseman, Kim och Tommy lovar en minnesvärd kväll fylld med allt från musikaliska guldkorn till anekdoter som hållits hemliga. Fram till nu.

13ÅRSGRÄNS!
Föreställningen är 2 timmar inkl 20-25 min paus

Scalateatern i Karlstad. Teaterscen, hemvist för Värmlandsteatern, fri teaterförening och Cabary, teatersällskap med nyårsrevy.

1993 byggdes Scalateatern om från biograf till teaterscen. Initiativet kom från systerföreningarna Värmlandsteatern och Cabary som sedan dess har haft flera föreställningar per år i lokalerna. Föreningarna står som ägare av Scalateatern. Lokalen har plats för 409 besökare och tar årligen emot flera gästspel och föreläsningar.

Datum / Tid

lördag, 5 mars 2016 kl: 19:30

Plats

Karlstad, Scalateatern Karlstad

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

225kr - 320kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad