Menu

Partaj på turné

Karlstad

Scalateatern Karlstad
söndag, 10 april 2016 kl:17:00

Partajgänget åker på Sverigeturné!

Efter en fullspäckad höst med 44 sprakande föreställningar på Cirkus i Stockholm gör sig Partajgänget-med hyllade komikergeniet Johan Petersson i spetsen-sig nu redo för att ge sig ut på vägarna för att sprida skrattsalvor i scenshowen ”Partaj på turné”!

Vad är då ”Partaj på turné”?
Förutom att vara ”galet rolig!” eller ”fyndig och vass!” som Aftonbladet respektive Expressen utbrast efter premiären handlar det om att det hyllade tv-programmet Partaj tagit klivet ut ur tv-rutan och in på teaterscenen.

Utöver att du live får träffa Zlatan, Persbrandt, Café Bärs-Jocke, Gry Forsell, Isaksson, Putin med många flera i nyskrivna sketcher får du dessutom uppleva vassa, satiriska och storslagna sång- och dansnummer till kompet av livebandet Poplabbet i en galet rolig föreställning!

Missa inte chansen att möta Partajgänget live, de ser mycket fram emot att träffa er alla därute i landet för ett hejdundrande partaj! Till dess säger vi som Jocke i Café Bärs; ”Tjääna…”
Biljetter och spelorter hittar du på lifeline.se. Varmt välkomna!

Längd: ca 1h 45min (ingen paus)

Arrangör:
Lifeline Entertainment
www.lifeline.se

Scalateatern i Karlstad. Teaterscen, hemvist för Värmlandsteatern, fri teaterförening och Cabary, teatersällskap med nyårsrevy.

1993 byggdes Scalateatern om från biograf till teaterscen. Initiativet kom från systerföreningarna Värmlandsteatern och Cabary som sedan dess har haft flera föreställningar per år i lokalerna. Föreningarna står som ägare av Scalateatern. Lokalen har plats för 409 besökare och tar årligen emot flera gästspel och föreläsningar.

Datum / Tid

söndag, 10 april 2016 kl: 17:00

Plats

Karlstad, Scalateatern Karlstad

Karta (Google)

Typ

Teater

Kostnad

565kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad