Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Dance The Night Away - Jasmine Takács & Aaron Brown

SCALATEATERN, TEL. 054-190080Detta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

bDet utlovas magi på dansgolvet med förstklassig dans och underhållning av Jasmine Takács och Aaron Brown tillsammans med deras fantastiska ensemble av internationella proffsdansare./b

Dance The Night Away är en riktig ”feel good”-show för hela familjen som innehåller glitz & glamour, dans- och sångnummerfyllda av energi och passion samt fantastiska glittriga kostymer.

emFöreställningen är skapad av Jasmine Takács och Aaron Brown - båda kända från Let’s Dance Sverige/em.

Showen bjuder på en rad olika dansstilar med allt från de eleganta ballroomdanserna, kommersiell jazz, argentinsk tango, latin och rykande het salsa samt häpnadsväckande akrobatiska tricks! Förbered er på en kväll som kommer att få er att dansa i stolarna hela kvällen lång. Kom in och dansa ut.

Dansparet har ett mycket imponerande CV så som Strictly Come Dancing Storbritannien, de har uppträtt med artister som emRihanna, Katy Perry, Justin Bieber, Gloria Estefan, Pink, Taylor Swift/em med flera samt varit med i Hollywoodfilmer som emMamma Mia 2, Skönheten och Odjuret, Marvel Studios, Avengers: Age of Ultron & Spectre/em. De har varit med ett flertal West End-produktioner, dansshower och turnéer i Storbritannien, där de bor större delen av året. De har också uppträtt för kungligheter och medverkat vid olika VIP events i Sverige och världen över.

Aaron och Jasmine har en unik dansreportoar som de utvecklat, där de blandar alla de dansstilar de är skolade i, allt från balett till ballroom och kommersiell jazz till latin. De är även kända för att ta sina danser ett snäpp högre med sina läskiga lyft och tricks.

Medverkande: Dansparet bJasmine Takács/b och bAaron Brown/b som båda är kända från Let’s Dance Sverige, tillsammans med sin trupp av handplockade internationella dansare samt en sångerska från London.

Längd: ca 2 timmar 10 minuter, inkl paus.
Rullstolsplats bokas i Scalateaterns biljettkassa 054-190080

a href=https://vimeo.com/304830149 target=_blankvimeo.com/304830149/a

iframe src=https://player.vimeo.com/video/304830149?autoplay=0&loop=1&title=0&byline=0&portrait=0 width=530 height=315 frameborder=0 webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-10-03 19:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: