Menu

Bröderna Norberg - Nytt, Gammalt Och Stulet

Karlstad

SCALATEATERN
lördag, 6 mars 2021 kl:19:00

Under våren 2020 åker Emil och Daniel Norberg ut på en rikstäckande turné med föreställningen ”Nytt, gammalt och stulet”. En show för hela familjen där bröderna kommer bjuda på en blandning av nytt material, gamla favoriter, sketcher, musik och självklart en hel del parodier.

Till skillnad från tidigare år kommer flera av parodierna på de låtar som går till final under Melodifestivalen 2020 att visas exklusivt under turnén. I showen tar bröderna med publiken bakom kulisserna och delar med sig av hur allt började för dem och hur man med enkla medel kan vara kreativ för att skapa musik och humor.

- ”Det blir en härlig, festlig och lustfylld kväll för hela familjen. Vi vill skapa känslan av att publiken följer med oss bakom kulisserna och visa att det mesta är möjligt om man vet vad man vill åstadkomma. Vi kommer berätta hur vi började göra parodierna utan budget med enkla medel, kreativitet och lust”, säger Emil och Daniel Norberg.

”Nytt, gammalt och stulet” har premiär den 21 mars och pågår fram till den 10 maj. Med sig på turnén har de gitarristen och ensamorkestern Robin Ahnlund.

Längd: 1 timme och 40 minuter, inklusive paus.
Rullstolsplats bokas i Scalateaterns biljettkassa 054-190080

FLYTTAD FÖRESTÄLLNING: Köpt biljett gäller till nya datumet. Mer information kommer inom kort till den mailadress som användes i samband med biljettköp.

Datum / Tid

lördag, 6 mars 2021 kl: 19:00

Plats

Karlstad, SCALATEATERN

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

355kr - 355kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad