Menu

Solala - Publiken Bestämmer Tour 2020

Karlstad

SCALATEATERN
fredag, 28 augusti 2020 kl:19:00

För åtta år sedan träffades tre vänner hemma i köket en vardagskväll. Några timmar senare hade de gjort sitt första arrangemang och med det startat en ny genre inom svensk vokalmusik. Solala beskrivs som en vokal powertrio och har med ett unikt tonspråk, bländande stämföring och en minst sagt varierad repertoar ackompanjerat av hemmasnickrade rytminstrument skrivit om boken om hur sång i grupp kan låta.

De stora konserthusturnéerna har under de senaste åren avlöst varandra och Solala har även
gästat Allsång på Skansen samt gjort mellanakten till finalen i Melodifestivalen 2018 tillsammans med Helen Sjöholm. Våren 2018 turnerade de tillsammans med Bohuslän Big Band i publik- och kritikersuccén Brinner upp i natten som baserades på musik av Hå kan Hellström. Turnén blev även en skiva som släpptes under 2019 samtidigt som gruppen gav ut sin första bok, ”Solala – vol. 1”.

I Publiken Bestämmer Tour får publiken vara med och avgöra vilka låtar som spelas. Man kan alltså gå och lyssna hur många gånger som helst och få en ny konsert varje kväll! Dessutom kommer ni få höra nytt material och älskade covers, allt i en intim hemma hos-känsla indränkt i underbar stämsång!

Längd: 2h 20 min inkl paus
Rullstolsplats bokas i Scalateaterns biljettkassa 054-190080

Datum / Tid

fredag, 28 augusti 2020 kl: 19:00

Plats

Karlstad, SCALATEATERN

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

350kr - 350kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad