Menu

Messiah Hallberg - Scener Ur Ett Äktenskap

Karlstad

SCALATEATERN
söndag, 14 februari 2021 kl:18:30

bEn standupshow om att bli ihop, bita ihop och bryta ihop/b

bMessiah Hallberg är just nu aktuell med sin standupföreställning Scener ur ett äktenskap - En standupshow om att bli ihop, bita ihop och bryta ihop. Föreställningen har fått ett varmt mottagande av såväl publik som press. Dagens Nyheter skrev Likt ingen annan i det här landet, får han det urvattnade relationsämnet att bli så intressant. Roligt, svidande!” och Södermanlands Nyheter skrev att Messiah är En oerhört imponerande komiker”. Premiären var den 20 september och inte långt senare var samtliga föreställningar under hösten slutsålda. Nu förlängs turnén under våren 2020!/b

Messiah Hallberg har under de senaste åren etablerat sig som en självklar del av Sveriges humorelit. Under 2017 turnerade han med kritikerrosade Den missförstådde profeten och utsågs förra året till Sveriges bästa manliga komiker. Just nu är han aktuell med sin andra soloföreställning Scener ur ett äktenskap, som bygger på berättelser från hans eget förhållande kombinerat med vardagliga iakttagelser. Med hög igenkänningsfaktor och en utmärkande träffsäkerhet tar han oss igenom olika utmaningar med att leva i en relation.

– Publikresponsen har faktiskt varit överväldigande, så det kändes självklart att ta den här tragikomiska resan på ännu en vända”, säger Messiah Hallberg.

bOM MESSIAH/b
Messiah Hallbergs karriär som komiker började 2009. Efter bara två år i branschen prisades han på Svenska Standupgalan med utmärkelsen Tändstickan för att ha förnyat svensk standup. 2015 turnerade han med standupshowen Politiskt autokorrekt med den norska komikern Martin Beyer-Olsen. Messiah Hallberg har setts i TV-program som Finaste familjen och Parlamentet.
2016 startade Messiah tillsammans med Jakob Öqvist humorpodcasten Freakshow och året därpå turnerade han med sin första hyllade soloföreställning Den missförstådde profeten samt tog emot priset Årets manliga komiker på Svenska Standupgalan. Just nu är han aktuell som ny programledare i Vakna med NRJ och under 2019 åker han ut på sin andra soloföreställning Scener ur ett ”äktenskap”.

Längd: 90 min, ingen paus
Rullstolsplats bokas i Scalateaterns biljettkassa 054-190080

Datum / Tid

söndag, 14 februari 2021 kl: 18:30

Plats

Karlstad, SCALATEATERN

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

395kr - 395kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad