Menu

Kulturhistorisk Vandring I Nöden



Lund

, Sommarlund
tisdag, 29 juni 2021 kl: 15:00

Har du inte gått Agneta Erikssons populära kulturhistoriska vandring i Nöden än? Då har du chansen nu! I Nöden levde fattiga arbetare sida vid sida med judiska flyktingar från Östeuropa, här föddes konstnären GAN och här byggdes på 1920-talet ”barnrikehuset” Slottet. I denna del av Lund har också studentorkestern Bleckhornen sitt ursprung. Levnadskonstnären Ledde inte att förglömma!

bPlats:/b Samling vid Wermlands nation
bTid:/b 17:00

bViktig information:/b

Om du får förhinder är vi tacksamma om du avbokar din biljett, så att den kan bli tillgänglig för någon annan. Hör av dig till Visit Lund AB på 046-13 14 15 eller biljettbyran@visitlund.se

Tänk också på att bara besöka våra evenemang om du är symptomfri. Väl på plats ber vi dig hålla avstånd till andra besökare och Sommarlunds personal.

Varje person kan som mest boka fyra platser åt gången. Du väljer själv om du vill skriva ut din biljett eller visa den i mobilen. För dig som vill ha hjälp att förhandsboka din biljett hänvisar vi till Visit Lund på telefon 046-13 14 15.

Ha gärna lite extra tålamod med att vi med kort varsel kan behöva ändra i programmet. På vår hemsida a target=_blankhref=http://www.sommarlund.sewww.sommarlund.se/a hittar du all information om eventuella ändringar.

iVarmt välkommen!/i

Datum / Tid


2021-06-29 15:00

Plats

Sommarlund
Lund, Sommarlund

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext     
                                        

Datum: Alla dagar


Tillbaka Sök

Välj stad