Menu

Mänskligheten - Föreställningen Om Oss Själva

Karlstad

SCALATEATERN
torsdag, 24 februari 2022 kl:19:00

bFredrik Lindström till Karlstad med sin hyllade soloshow ”Mänskligheten”!

Efter två slutsålda säsonger i Stockholm och en hyllad vårturné är det nu klart att Fredrik Lindström fortsätter sitt turnerande och återigen åker ut på Sverigeturné med sin föreställning. Hösten 2020 ger han sig ut i landet med ”Mänskligheten – Föreställningen om oss själva” - publiksuccén som beskrivs som ”tankeväckande och väldigt rolig” (Aftonbladet), jävlar, förlåt, vad bra han är (DN) och underfundig, helknäpp och jätterolig (Eskilstuna-Kuriren). Den 7 oktober kommer Fredrik och ”Mänskligheten” tillbaka till Karlstad!/b

I ”Mänskligheten – Föreställningen om oss själva tar Fredrik Lindström upp modernt mänskligt beteende och använder underhållande statistik, fakta, visuella hjälpmedel och underfundig humor för att undersöka hur självständiga vi människor egentligen är. Vad är det egentligen som styr oss? Fakta och förnuft eller känslor? Och hur mycket kan vi egentligen skylla på ”den mänskliga faktorn”?

Föreställningen har sålt ut konserthus och teatrar runtom i landet och hyllats av både recensenter och publik.

– Det är oerhört kul! Jag är själv chockad över hur underhållande och samtidigt informativ jag kan vara! Det har varit sånt tryck i salongen, även om en och annan äldre dam har blivit lite generad när jag, visserligen ur ett väldigt vetenskapligt perspektiv, diskuterat mäns intresse för snopp-lekar typ ”helikoptern, säger Fredrik Lindström.

Fredrik Lindström är en av landets mest populära komiker, underhållare och författare. Han har tidigare bland annat gjort stor succé med föreställningen Svenskar är också människor! och turnerat land och rike runt med Henrik Schyffert och showerna ”Ljust & Fräscht” och ”Ägd”, som tillsammans sågs av över 400 000 personer.

Nu åker Fredrik Lindström för andra gången ut på en stor Sverigeturné med sin soloföreställning ”Mänskligheten – Föreställningen om oss själva. Hans förhoppning är att det ska leda till viss upplysning.

– Jag hoppas publiken får en större förståelse för sig själva. Mer förlåtelse för allt sjukfusk, tvångstankar, skåpsmuttande, misslyckade tinderdejter och larviga snopplekar, säger Fredrik Lindström.

Pressröster om Mänskligheten – föreställningen om oss själva
Varm, smart och väldigt rolig
/Svenska Dagbladet

Jävlar, förlåt, vad bra han är
/Dagens Nyheter

Tankeväckande och väldigt rolig
/Aftonbladet, betyg 4 av 5

bildning, svada och skratt
/Kulturnytt i P4

underfundig, helknäpp och jätterolig
/Eskilstuna Kuriren

En rolig och upplysande show om oss själva.
/PåScen.se, betyg 4 av 5

Det var länge sedan jag skrattat så innerligt åt något
/Kulturbloggen

”Fredrik Lindström sätter hela vår existens i ett smått svindlande perspektiv”
/Värmlands Folkblad

”Tankeväckande humor”
/NWT, betyg 4 av 5

”han är ostoppbar”.
/Norrköpings Tidningar

”i en klass för sig.”
/Sydsvenskan

bFredrik Lindström/b
Fredrik Lindström är en av landets populäraste och mest prisbelönta folkbildare, programledare och komiker. Han har en diger meritlista och har sedan genombrottet med ”Hassan” på 90-talet bland annat regisserat och skrivit film och tv, varit trefaldig värd för “Sommar i P1, författat över tio böcker och lett program som “Värsta språket, “Svenska dialektmysterier och den senaste tv-succén Helt lyriskt”. Därtill är han årligen domare i SVT:s älskade underhållningsprogram ”På spåret”. Fredrik Lindström har även gjort stor succé på scen med föreställningar som ”Svenskar är också människor!”, ”Ljust & Fräscht” och ”Ägd”, de två sistnämnda gjordes tillsammans med Henrik Schyffert.

Fredrik Lindström har belönats med en lång rad priser. Exempelvis Karamelodiktstipendiet, Tage Danielsson-priset, Aftonbladets tv-pris för bästa manliga tv-personlighet, Stora journalistpriset som ”Årets förnyare” och Natur & Kulturs kulturpris.

Längd: 90 minuter, ingen paus.
Rullstolsplats bokas i Scalateaterns biljettkassa 054-190080

OBS. SE UPP FÖR OHEDERLIGA ANDRAHANDSFÖRSÄLJARE
Äkta biljetter finns på www.scalateatern.com + www.ticketmaster.se
Välkommen till Scalateatern!

Datum / Tid


torsdag, 24 februari 2022 kl:19:00

Plats

SCALATEATERN Karta

Typ

Musik

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad