Menu

Mina sinnens fulla bruk - En humorshow av och med Anders Jansson

Karlstad

SCALATEATERN
lördag, 22 oktober 2022 kl:19:30

Hösten 2022 ger sig populära och kritikerrosade komikern Anders Jansson ut på Sverigeturne med sin nya föreställning ”Mina sinnens fulla bruk – En humorshow av och med Anders Jansson”. Hans två tidigare soloföreställningar ”Kom in och stäng dörren” och ”Radikal optimist” kammade hem höga betyg hos både kritiker och fans och den senare gick för utsålda hus i tre säsonger med föreställningar över hela landet. Den 22 oktober kommer Anders till Scalateatern i Karlstad med sin nya soloshow!

I ”Mina sinnens fulla” bruk letar Anders Jansson efter vad vi människor har gemensamt när man plockat bort allt det ytliga. Det är hans tredje soloshow och med pricksäkra imitationer, spontana improvisationer och ständigt aktiva fysiska skådespel bjuder han publiken på absurd och jordnära humor.

– Varje gång jag sätter upp en ny humorshow vill jag bli bättre, roligare och mer personlig. De senaste 18 månaderna har varit märkliga och unika för oss alla. Jag försöker se det positiva och komiska som kommer ur en sån upplevelse. Mina sinnens fulla bruk är min tredje soloshow och det ska bli min bästa hittills, säger Anders Jansson.

”Mina sinnens fulla bruk” har premiär i Anders hemstad Lund den 9 september 2022 och han turnerar sen runt i landet till städer som Halmstad, Umeå, Malmö och Stockholm.

– Jag gillar verkligen att åka runt i Sverige och möta min publik med en bra och rolig föreställning. Jag stiger av tåget, går till teatern och delar en kväll med skratt och glada ansikten. Det är oslagbart, säger Anders Jansson.


Om Anders Jansson
Anders Jansson blev känd för hela svenska folket i humorprogrammet ”HippHipp” med sina omtyckta figurer Tiffany Persson, utrikeskorren Morgan Pålsson och Mike Higgins i ”Svenska för nybörjare”. Men komikerkarriären startade redan på 90-talet som spexare i Lund och han har skrivit flera spex och karnevaler tillsammans med Johan Wester. Duon gjorde även humorshowerna ”500” och ”Köp mjölk. Skriv bok.”

År 2015 och 2016 gjorde Anders succe med sin första soloshow ”Kom in och stäng dörren” som spelades för fulla hus runt om i Sverige. Under 2019 och 2020 gjorde han ytterligare tre turnesvängar i Sverige med sin senaste hyllade soloföreställning ”Radikal optimist”. Utöver humorshowerna har Anders även medverkat i flertalet serier och filmer på bland annat SVT och TV4. Han har varit programvärd i flera radio- och tv-sammanhang så som ”Melodifestivalen”, ”Sommar i P1” och ”Fotbollsgalan” på TV4.

Längd: 90 min, ingen paus
Rullstolsplats bokas i Scalateaterns biljettkassa, biljett@scalateatern.com eller 054-190080

OBS. SE UPP FÖR OHEDERLIGA ANDRAHANDSFÖRSÄLJARE
Äkta biljetter finns på www.scalateatern.com + här på www.ticketmaster.se
Välkommen till Scalateatern!

Datum / Tid

lördag, 22 oktober 2022 kl: 19:30

Plats

Karlstad, SCALATEATERN

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad