Menu

Ronny Eriksson - Greatest Hittills

Karlstad

SCALATEATERN
tisdag, 25 januari 2022 kl:08:00

bRonny Eriksson & Benneth Fagerlund ”Greatest Hittills”

Ronny Erikssons/b skarpsynthet har alltid fascinerat oss. Med oslagbar timing och med ett stort mått av humanitet kan han vrida och vända på våra invanda tankesätt och låta oss se saker från andra perspektiv. I denna föreställning tillsammans med Benneth Fagerlund ser Ronny både bakåt men även framåt om hur vårt samhälle utvecklats och vart det verkar vara på väg genom hans skarpa öga i både ord och ton.

”Om någonting hänt i Sverige, -lokalt, regional eller någon annanstans I världen så kan det mycket väl dyka upp i föreställningen i form av en prata eller en sång.

Vi vill hålla föreställningen så aktuell som möjligt” säger Ronny.

Men eftersom detta är en sorts ”Best of” föreställning så gör även Ronny troligtvis sina mest populära och efterfrågade nummer. Skrönor som t.ex Molnet eller låtar som em”Faster Aina”/em, em”Lika bra att sluta drömma”/em som båda var Svensktoppshittar men även en del klassiker, t.ex. em”Det är hit man kommer när man kommer hem”/em från Euskefeurat repertoaren.

Medverkande:
bRonny Eriksson/b prat och sång
bBenneth Fagerlund/b piano och sång

Föreställningens längd: 2 tim 20 min. inkl. paus.
Rullstolsplats bokas i Scalateaterns biljettkassa, a href=mailto:biljett@scalateatern.com?subject=MailFrånTicketmaster.sebiljett@scalateatern.com/a eller 054-190080

OBS. SE UPP FÖR OHEDERLIGA ANDRAHANDSFÖRSÄLJARE
Äkta biljetter finns på a href=https://www.scalateatern.com/ target=_blankwww.scalateatern.com/a + här på www.ticketmaster.se
Välkommen till Scalateatern!

Datum / Tid


tisdag, 25 januari 2022 kl:08:00

Plats

SCALATEATERN Karta

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad