Menu

CREEDENCE TRIBUTE - ROCKIN ALL OVER THE WORLD

Karlstad

SCALATEATERN
fredag, 14 oktober 2022 kl:19:30

Nu är det äntligen dags för Creedence Tribute med ny en omfattande sverigeturne med en helt ny hyllningsshow till Creedence Clearwater Revival ”Rockin All Over The World Tour”

– En helkväll med hitsen, historierna och nostalgin kring ett av världens största band
?
Efter den succeartade och utsålda konserthusturneerna hösten 2017 och våren och hösten 2018 med över 70 konserter är nu Creedence Tribute tillbaka.

Den nya hyllningsshowen till Creedence Clearwater Revival innehåller naturligtvis en massa av de klassiska hitlåtarna blandat med en del överraskningar bland annat önskemål från fansen.

”Rockin All Over The World Tour” är nyproducerad magnifik konsertupplevelse, där låtarna ramas med underfundiga historier om ett av världens största rockband, vars musik för evigt lever kvar hos gamla och nya fans.
?
Creedence Tribute är både röstmässigt och musikaliskt så nära originalet att, om man blundar, upplever man det faktiskt som att det är Creedence Clearwater Revival som står på scenen.

Den nya showen kommer att bli den största hyllningskonserten någonsin till CCR och det största och svängigaste rockpartyt på landets konserthus.

13årsgräns
Längd: CA 2h20min. Inkl. paus.
Rullstolsplats bokas på Scalateatern 054-190080
Arrangör besterman.nu

Enligt de restriktionerna som börjar gälla 1 december 2021 kommer du behöva visa upp giltigt vaccinationsbevis och identifikation. Förbered dig genom att beställa vaccinationsbevis på www.covidbevis.se

Vid ankomst till teatern/konserthuset så ska du ha ett giltigt vaccinationsbevis, identifikation och giltig biljett lättillgängligt.

OBS. SE UPP FÖR OHEDERLIGA ANDRAHANDSFÖRSÄLJARE
Äkta biljetter finns på www.scalateatern.com + www.ticketmaster.se
Välkommen till Scalateatern!

Datum / Tid

fredag, 14 oktober 2022 kl: 19:30

Plats

Karlstad, SCALATEATERN

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad