Menu

Bob Hansson - Konsten Att Få Mer Wow!

Karlstad

SCALATEATERN
torsdag, 22 september 2022 kl:19:00

Med sin blandning av klokhet, standup och poesi är Bob Hansson sin egen bransch, och nästan vad som helst kan hända när man ser honom live på scen. I ena ögonblicket är det gapskratt och i nästa en djup meditation. Det är inte bara en föreställning, utan även en upplevelse. Nu kommer Bob Hansson tillbaka till Scalateatern med sin nya föreställning ”Konsten Att Få Mer Wow!"

Det kan vara svårt att leva. Lätt också. Det är komplicerat med kärleken, men ibland bara är den där - stormande härlig. Musik kan vara för jävligt, men oftare raka motsatsen. Självförtroendet en kall och regnig dag i mars när det borde vara vår, kan vara svårt att få upp på topp – men ibland beror det kanske på att vi tänker mer på vad vi inte har än på vad vi faktiskt har. Ja, livet är inte alltid enkelt. Men kanske inte omöjligt ändå.

I föreställningen ”Konsten att få mer wow!" gör Bob Hansson ett fylligt urval ur sina svar i radioprogrammet Allvarligt talat i P1. Och det är förstås svar på frågor som läsarna av hans bok med samma namn ställt – men förstås också frågor som Bob ibland ställt sig själv. Det är därför svaren blir så kloka, innerliga och nära.
Det är som att sitta ned med en god vän och vrida och vända frågorna som vi alla har. Om varför vi irriterar oss på dansbandsmusik, om vi kan leva ett oeffektivt liv, varför lycka och ängslan ofta hänger ihop eller varför man måste vara där allt händer – eller vad som är motsatsen till evigheten? Och förstås vad egentligen kärleken är och hur den fungerar, och vad livet egentligen går ut på.

Bob Hansson har länge svarat på frågor i Allvarligt talat och han är den mest lyssnade svararen i programmet, och kanske är han det för att hans svar är relativt öppna, de får oss att se in i oss själva på nytt, får oss att se att vi kanske har svaren inom oss.

Bob Hansson är född 1970 och har sedan debuten 1998 givit ut ett femtontal böcker. Han har skrivit i de flesta genrer: romaner, essä och tankeböcker – och dessutom har han givit ut ett antal skivor med musik och poesi.

Senast Bob Hansson var ute på turne var det med föreställningen "Kan vi inte vara snälla nu för sen dör vi faktiskt” 2018/2019 som tog honom från Luleå i norr till Ystad i söder. Föreställningen filmades på ett utsålt Stora Teatern i Göteborg och visades i SVT1 våren 2020.

Längd: CA 2h30min, inkl. paus.
Rullstolsplats bokas i Scalateaterns biljettkassa, biljett@scalateatern.com eller 054-190080

OBS. SE UPP FÖR OHEDERLIGA ANDRAHANDSFÖRSÄLJARE
Äkta biljetter finns på www.scalateatern.com + här på www.ticketmaster.se
Välkommen till Scalateatern!

Datum / Tid

torsdag, 22 september 2022 kl: 19:00

Plats

Karlstad
SCALATEATERN
Tel. 054-190080 - Västra Torggatan 1


Karta

Typ

Teater

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad