Menu

ADOLPHSON & FALK MED JULEN I BLODET 2024

Karlstad

SCALATEATERN
torsdag, 5 december 2024 kl:19:00

I konserten framförs hela albumet ”Med Rymden i Blodet” i nya syntarrangemang i retrotappning av Greg FitzPatrick, som följer med på turnen och som spelade en avgörande roll för duon under 80-talets första hälft då de tillsammans, mer eller mindre, bodde i studion och producerade en mängd låtar som blev Sveriges första och största synthits.

Konserten som består av två avdelningar, är även en tillbakablick på ett halvt sekel av hits, samarbeten, soundlandskap och inte minst historier!
Det är mycket synt men också akustiska inslag! Produktionen består också av nyskapande videos och en Syntkonstutställning signerad Greg FitzPatrick.

Övriga medverkande förutom Tomas Adolphson: Sång, gitarr och mandolin, Anders Falk: Sång och gitarr, Greg FitzPatrick: Synthesizers, är: Dag Lundquist: Trummor och percussion Hans Loelv: Keyboard och dragspel och Magnus Marcks: Bas

Både genombrottalbumet ”Med Rymden i Blodet” och Adolphson & Falks största hit ”Mer Jul” firar 40 år! Det firar bandet med att turnera runt om i landet i december 2023!

Konsertnamnet ”Med julen i blodet” anspelar skämtsamt på firandet av dessa två höjdpunkter som blivit milstolpar i Adolphson & Falks karriär.

Adolphson & Falk, som fick sina största framgångar med låtar som Mer Jul och Blinkar Blå, fyllde 50 år som duo 2018! Detta firades med längre turneer under 2018 och 2019 samt en specialkonsert i samband med månlandningens jubileum på Kulturfestivalen i Stockholm 2019.

Turnen spelades in och döptes till ”Levande” som släpptes både digitalt och på CD hösten 2022 och under samma höst släpptes även ”Rymden i Blodet” i en begränsad upplaga av röd vinyl.

13-årsgräns
Längd: ca 2 timmar, inkl. paus.

Väskor får ej medtas.
Rullstolsplats bokas i Scalateaterns biljettkassa, biljett@scalateatern.com eller 054-190080

OBS. SE UPP FÖR OHEDERLIGA ANDRAHANDSFÖRSÄLJARE
Äkta biljetter finns på www.scalateatern.com + här på www.ticketmaster.se
Välkommen till Scalateatern!

Datum / Tid

torsdag, 5 december 2024 kl: 19:00

Plats

Karlstad, SCALATEATERN

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad