Menu

HISTORIEPODDEN PRESENTERAR - KRIG & FRED

Karlstad

SCALATEATERN
lördag, 11 november 2023 kl:19:30

Väntan är över. En långkörande folkbildare och en av Sveriges mest folkkära podcasts är tillbaka med en ny turne för att möta publiken live. 2019 genomfördes den kritikerrosade turnen ”Den stora konspirationen” runtom i landet för fulla hus. I höst är Robin och Daniel äntligen på scenen igen med en helt ny föreställning baserat på ett specialskrivet manus kring ett evigt aktuellt tema. Varmt välkomna till HISTORIEPODDEN PRESENTERAR - KRIG & FRED.

De behandlar flera frågor som: varför vi krigar, vad fred ens betyder och hur denna den mest ökända av mänskliga aktiviteter format oss genom årtusenden. En föreställning för både militärt över- och underintresserade personer.

OM HISTORIEPODDEN
Historiepodden startades 2014 av gymnasielärarna Daniel Hermansson & Robin Olovsson och har därefter varje söndag underhållit Sverige kring rykande inaktuella ämnen och händelser. Med närmare 500 avsnitt i arkivet firar Historiepodden således 10 års-jubileum 2024 och är fortsatt en av landets mest uppskattade och trogna folkbildare. Historiepodden har vunnit Svenska podcastpriset både 2015 och 2016 i två olika kategorier.

Längd: ca 90 min, ingen paus.
Väskor får ej medtas.
Rullstolsplats bokas i Scalateaterns biljettkassa, biljett@scalateatern.com eller 054-190080

OBS. SE UPP FÖR OHEDERLIGA ANDRAHANDSFÖRSÄLJARE
Äkta biljetter finns på www.scalateatern.com + här på www.ticketmaster.se
Välkommen till Scalateatern!

Datum / Tid

lördag, 11 november 2023 kl: 19:30

Plats

Karlstad, SCALATEATERN

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad