Menu

WOMEN OF COUNTRY MED ALEXZANDRA WICKMAN

Karlstad

SCALATEATERN
torsdag, 16 november 2023 kl:19:30

Alexzandra Wickman, från sommaridyllen Nävekvarn i Södermanlands djupaste skogar, har med sin storytelling och sitt drömska sound kommit att bli en av våra största countrystjärnor på senare år. Countrymusiken trollband henne som liten när hon lyssnade på LP skivor med Country- och Bluegrassmusik och hon somnade varje kväll till tonerna av mandolin och banjo.

Alexzandra är utbildad vid The Royal College Of Music i Stockholm, samt praktisk utbildning i Nashville, där hon varit ett flertal gånger och spelat in sin musik med några av de främsta producenter och musiker som Nashville har att erbjuda.

Vi har under senare år sett och hört henne i ett flertal tv- och radioproduktioner i SVT, TV4 Sveriges Radio, samt Sveriges nya countryradiostation Go Country. Under 2022 var hon en av huvudartisterna i succen ”Från Orsa till Nashville” där hon turnerade tillsammans med Kalle Moraeus och Doug Seegers.

Alexzandra Wickman har nu samlat några av Sveriges bästa countrymusiker för att ge sig ut på sin första egna turne med The Wildwood Dreamers Band, en turne där de stora kvinnliga countrystjärnorna kommer att hyllas. Förbered er på en sprakande varm och glittrande helkväll med fantastiska tolkningar av bland andra Dolly Parton, Shania Twain, Faith Hill och mycket mer som får publiken att drömma sig bort till Nashvilles magiska värld!

Alexzandra Wickman och The Wildwood Dreamers Band kommer under hösten 2023 att besöka 6 noggrant utvalda städer. För turneplan och biljettbokning besök: www.mtlive.se

Medverkande:
Alexzandra Wickman: Vocals/Guitars
David Henriksson: Electric Guitars/Acoustic Guitars
Nicke Widen: Banjo/Dobro/Pedal Steel/Electric Guitar
TBA: Fiddle/Keys
Jonas Lindberg: Bass
John Löfgren: Drums

Längd: ingen uppgift ännu.
Rullstolsplats bokas i Scalateaterns biljettkassa, biljett@scalateatern.com eller 054-190080

OBS. SE UPP FÖR OHEDERLIGA ANDRAHANDSFÖRSÄLJARE
Äkta biljetter finns på www.scalateatern.com + här på www.ticketmaster.se
Välkommen till Scalateatern!

Datum / Tid

torsdag, 16 november 2023 kl: 19:30

Plats

Karlstad, SCALATEATERN

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad