Menu

CREEDENCE TRIBUTE - COSMOS FACTORY TOUR

Karlstad

SCALATEATERN
torsdag, 9 november 2023 kl:19:30

Creedence Tribute ger sig ut på en ny turne ”Cosmos Factory Tour", en helt ny show där alla CCR fans på begäran bland annat får uppleva det legendariska albumet Cosmos Factory från början till slut.

Cosmos Factory är en milstolpe i rockhistorien och få album innehåller så många odödliga hits som den skivan. Albumet blev 1;a på listorna både i USA och Storbritannien och innehåller klassiker som bl.a "Lookin Out My Back Door", "Travelin Band" och "Up Around the Bend", vilka alla blev topp 5 på listor runt om i världen.

I showen kommer Creedence Tribute både att spela samtliga spår från skivan i den ordning låtarna ligger samt berätta historierna som omgärdar det framgångsrika albumet som kom ut i juli 1970.

Efter paus får publiken självklart höra alla andra stora klassiska CCR-hits blandat med ett urval av John Fogertys låtar.

Som vanligt när Creedence Tribute står på scenen att bli en kväll fylld med några av rockhistoriens största hits så nära originalet som det går att komma.

Creedence Tribute är ansett som Europas bästa hyllning till Creedence Clearwater Revival. ”Midnight Special” från en av deras konserter har visats över 30 miljoner gånger på YouTube.

Längd: CA 2h10min. inkl. paus.
13årsgräns
Väskor får ej medtas.

Rullstolsplats bokas i Scalateaterns biljettkassa, biljett@scalateatern.com eller 054-190080

OBS. SE UPP FÖR OHEDERLIGA ANDRAHANDSFÖRSÄLJARE
Äkta biljetter finns på www.scalateatern.com + här på www.ticketmaster.se
Välkommen till Scalateatern!

Datum / Tid

torsdag, 9 november 2023 kl: 19:30

Plats

Karlstad, SCALATEATERN

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad