Menu

THOMAS PETERSSON - BARA SKOJAR!

Karlstad

SCALATEATERN
fredag, 3 november 2023 kl:19:00

En av Sveriges skönaste komiker ger sig äntligen ut på solo-turne med sin nya stand up-show Bara Skojar!

Han tog sig till en rafflande gruppfinal i Filip & Fredriks Alla mot Alla nu i vår! Men framförallt har Thomas förgyllt många farser och revyer med sin humor och komiska ådra. Och det var som stand-up-komiker han slog igenom, i tv-serien ”Släng dig i brunnen” på 90-talet och vi har också sett Thomas medverka i både Diggiloo och flertalet olika farser på Krusenstiernska teatern i Kalmar.

Thomas Petersson har sedan hans senaste turne 2016 iakttagit omvärlden och samlat på sig nya skämt och bjuder på en kväll fylld av skratt och galna historier. Med hög igenkänningsfaktor och skämtsam bredd och inblickar i samtiden tar vi oss igenom livet - från pandemier till postkodsmiljonärer och Bara skojar!

Det kanske inte blir så mycket feel-good-råd eller smöriga livsfilosofier, snarare mer om allt det där andra. Hur man kan misslyckas i relationer, reta sig på medmänniskor, ställa till det för sig själv och hamna i dålig dager. Så som det är för de flesta. När man väluppfostrat inte tar mer än att det räcker till andra, väntar tålmodigt på sin tur, ställer sig sist i kön, försöker vara alla till lags och i rädsla för att verka pretentiösa svarar lite snabbare och lite ogenomtänktare än man borde och därmed belönas med... Just det - världens lön. OTACK!

Dessutom kan du vara med och påverka innehållet i förväg genom att önska dina favoritskämt – det blir som ett samlingsalbum med gamla och nya hits.
Önskeformuläret hittar du på showtic.se

Det blir garanterat en fantastiskt underhållande kväll där det bjuds på en galen humor och massa skoj paketerat under 90 härliga minuter - det här är Thomas Petersson - Bara Skojar!

Längd: ca 1 h och 50 min, inkl paus.
Rullstolsplats bokas i Scalateaterns biljettkassa, biljett@scalateatern.com eller 054-190080

OBS. SE UPP FÖR OHEDERLIGA ANDRAHANDSFÖRSÄLJARE
Äkta biljetter finns på www.scalateatern.com + här på www.ticketmaster.se
Välkommen till Scalateatern!

Datum / Tid

fredag, 3 november 2023 kl: 19:00

Plats

Karlstad, SCALATEATERN

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad