Menu

COUNTRY ROADS - SANNEX, FREDRIK LUNDMAN & GOTTFRID

Karlstad

SCALATEATERN
söndag, 26 november 2023 kl:19:00

Country Roads - En show med Sannex, Fredrik Lundman & Gottfrid

Country Roads är en show där kärleken till musiken står i centrum. Det blir countryhits från då och nu blandat med egna favoriter.

På scenen ser vi Sannex, ett av Sveriges allra populäraste dansband som medverkat i Melodifestivalen och har vunnit bland annat fyra Guldklavar på tre år och Grammis. Bandet har rötterna stadigt i den moderna countryn och har varit i Nashville för att spela in sin musik.

Med sig på scenen har de två artister från Idol.

Fredrik Lundman ”The Swedish Cowboy” som slog igenom på bred front i Idol är en artist som har spelat och sjungit i hela sitt liv. Han behärskar flera instrument, men gitarren är hans huvudinstrument. Fredrik har vigt sitt liv åt countrymusiken. Äkthet och ärlighet genomsyrar. Med sin otroligt fina och mörka sångröst gjorde Fredrik sig också känd via Talang samt WCOPA, World Championship Of Performing Arts i Los Angeles där han fick medalj i samtliga genrer han tävlade i: en guldmedalj, två silvermedaljer och ett brons.

Gottfrid - Rockstjärnan från landsbygden som blev Idol-Gotte med hela svenska folket. Han har många strängar på sin lyra och trumpeten är nära tillhands. Han är dessutom klassiskt skolad sångare. Inför hösten 2023 släpps nyskrivet eget material där Gottfrid tar oss på en resa tillbaka hem, till en avskalad och äkta americanadoftande country.

13årsgräns
Längd: 2 timmar och 30 minuter, inkl paus.
Rullstolsplats bokas i Scalateaterns biljettkassa, biljett@scalateatern.com eller 054-190080

OBS. SE UPP FÖR OHEDERLIGA ANDRAHANDSFÖRSÄLJARE
Äkta biljetter finns på www.scalateatern.com + här på www.ticketmaster.se
Välkommen till Scalateatern!

Datum / Tid

söndag, 26 november 2023 kl: 19:00

Plats

Karlstad, SCALATEATERN

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad