Menu

RÖSTER FÖR UKRAINA: THE REAL GROUP/MANSOUND

Karlstad

SCALATEATERN
onsdag, 6 september 2023 kl:19:00

Två grupper, två vitt skilda verkligheter. I ett unikt samarbete möter svenska The Real Group vokalgruppen ManSound - en av de största a cappella-aktörerna i det krigsdrabbade Ukraina.

Genom att sjunga tillsammans har människan sedan urminnes tider övervunnit kriser, funnit tröst och byggt nya gemenskaper. I höst möter det svenska vokalundret The Real Group sin motsvarighet från det krigsdrabbade Ukraina i ManSound, i ett unikt konsertsamarbete mellan två grupper med samma specialiteter, men vitt skilda verkligheter. Höstens samarbete består av fem exklusiva framträdanden i syd- och mellan-Sverige, där artisterna tillsammans bjuder på en minnesvärd konsertkväll med skratt, tårar och allt däremellan.

Sedan starten 1984 har The Real Group blivit synonymt med vokalmusik i världsklass. Genom åren har gruppen gjort nära 3000 konserter världen över och ständigt utmanat gränserna för vad som kan åstadkommas med rösten som enda instrument, vilket bland annat tagit dem till framträdanden på invigningen av Fotbolls-VM i Japan/Sydkorea och på kungliga födelsedagsfiranden. Med den ena foten i det ekvilibristiska och den andra stadigt rotad i det personliga uttrycket har The Real Group nått och hyllats såväl vanliga musikentusiaster som mer krävande öron världen över.

ManSound firar mångsidigheten i den mänskliga rösten - med ett mångsidigt, virtuost och naturligt förhållningssätt till musiken har de blivit en favorit för många i vokalvärlden. Gruppen bildades 1994 av Vladimir Mikhnovetsky (1963-2004), och räknas idag som Ukrainas främsta vokalgrupp. De har varit ledande i att bredda intresset för a cappella-sång i hemlandet och har därutöver framträtt världen över och belönats med utmärkelser som “Best Vocal Group” (All American Entertainment Awards) och “ShowBiz Award” inom jazz i Ukraina.

Längd: ca 2 tim och 30 min, inkl paus
Rullstolsplats bokas i Scalateaterns biljettkassa, biljett@scalateatern.com eller 054-190080

OBS. SE UPP FÖR OHEDERLIGA ANDRAHANDSFÖRSÄLJARE
Äkta biljetter finns på www.scalateatern.com + här på www.ticketmaster.se
Välkommen till Scalateatern!

Datum / Tid

onsdag, 6 september 2023 kl: 19:00

Plats

Karlstad, SCALATEATERN

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad