Menu

Doug Seegers Give it away Christmas tour

Karlstad

Skårekyrkan
onsdag, 6 december 2017 kl:18:00

Förköp: 295:- plus hanteringsavgift
På dörren: 350:- inkl hanteringsavgift


Countrymusikern Doug Seegers blev känd för den svenska publiken genom sin medverkan i tv-programmet Jills Veranda. När han uppmärksammades i programmet levde han som hemlös gatumusiker i Nashville och resten är som man brukar säga historia.


Doug är numera ambassadör för Erikshjälpen och årets julturné har fått namnet ”Give it away Christmas tour”. Den görs till förmån för Erikshjälpens arbete för barns rättigheter i Uganda, ett land och ett arbete som Doug själv har besökt och fått ett stort hjärta för.
– Jag har en nära relation till det eftersom jag som barn fick uppleva hur det är att leva i fattigdom. Nu har jag möjligheten att vara en del av Erikshjälpen, som är en fantastisk organisation, säger Doug Seegers.


På dessa julkonserter vill Doug komma nära sina åhörare, det blir avskalat och akustiskt med mycket känsla och värme. Doug har en förmåga att förmedla ren kärlek och vi är många som kommer att le och känna julvärmen när vi lyssnar.
Doug sjunger klassikerna ”Silent Night”, “Rudolph the Red Nosed Reindeer” och vackra julballaden “I´ll Be Home For Christmas” med 100% inlevelse. Precis som när han sjunger sitt eget lyckopiller “Let Me Ride With You Stacy” och den bitterljuva uppgörelsen med sin frånvarande pappa i ”Daddy´s Still Around”.

Datum / Tid

onsdag, 6 december 2017 kl: 18:00

Plats

Karlstad, Skårekyrkan

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

295

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad