Menu

Karlstad Grand Prix

Karlstad

Tingvalla Ip
onsdag, 25 juli 2018 kl:18:15

ELITEN ÄR REDO. ÄR DU?
25 JULI PÅ TINGVALLA IP
FRIIDROTT I VÄRLDSKLASS


Onsdagen den 25 juli har IF Göta Karlstad nöjet att
bjuda in till Folksam Grand Prix på Tingvalla IP.
Karlstad Grand Prix avgörs i år, precis innan avresa till europamästerskapen i Berlin, med flera av Sveriges bästa friidrottare på plats. Dessa ställs mot högklassigt internationellt motstånd och du har möjlighet att följa dessa tävlingar från första parkett, live i Karlstad.
I fjol fick vi bland annat se världsettan Daniel Ståhl i diskus, Angelica Bengtsson med svenska rekordförsök i stav och löpartalangen Andreas Kramers svenska rekord på 800 meter. Tävlingen bjöd sedvanlig spänning och visst vore det väl kul att få se den nya generationen svenska friidrottare in action!


I år avgörs alltså Karlstad Grand Prix som sista tävling innan EM i Berlin. Förhoppningsvis får Sofie Skoog chansen att möta världseliten på hemmaplan i genrepet inför EM! Vi ser också fram emot att få se förra årets stjärnskott och Sveriges nya sprintkomet, götisten, Henrik Larsson över 100 och 200 meter. Henrik slog det svenska juniorrekordet på 100 meter i augusti förra året och går nu en ny spännande säsong till mötes! Vi kommer att få se flera av våra lokala friidrottare så kom och heja på götisterna och friidrottarna från Värmland.


Arrangörsföreningen jobbar nu hårt för att infria löftet om ”friidrott i världsklass” på Tingvalla IP även i år. Den 25 juli är det dags att gå man ur huse för att fylla läktarna på Tingvalla IP.


Varmt välkommen!


Biljetter:
Priser, exkl. ev. serviceavgifter
150 kr ståplats
320 kr sittplats
Ståplats ungdom 8 år tom 15 år 75 kr
Ståplats barn tom 7 år Gratis

Datum / Tid

onsdag, 25 juli 2018 kl: 18:15

Plats

Karlstad, Tingvalla Ip

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

75kr - 320

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad