Åsa Jinder

TINGVALLAKYRKANDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

bVälkomna att vaka in julen med ett glittrande konsert-program med Åsa Jinder! Ett program som Åsa bygger med sin egna fantastiska repertoar kring ett knippe allsånger knutna till julen. Svenska folkets intresse av allsång är bevisligen stort och att tillsammans med Åsa möta julen med bland andra ”Jul jul strålande jul” och ”Det strålar en stjärna” (eller ”När det lider mot jul”…) kan inte bli annat än mysigt./b

Åsa Jinder är en av våra mest folkkära och välmeriterade artister. Hon har erhållit H.M Konungens medalj i 8:e storleken i högblått band för sina betydande insatser som riksspelman. Åsa har sommarpratat, spelat på Nobelfesten, och vunnit Eurovision Song Contest. Hon har verkat internationellt i ett stort antal länder, framfört sina egna älskade sånger och melodier i svenska konserthus, kyrkor och bygdegårdar i över fyra decennier. Hennes musikaliska och trollbindande närvaro är genuin, hennes briljanta mellansnack och osvikliga kontakt med publiken unik.

bNu gästar äntligen Åsa Jinder Karlstad och närmare sagt Tingvallakyrkan.
Välkomna och sjung in julen med oss./b

När: 11/12 19.00
Var: Tingvallakyrkan, Karlstad
Onumrerade platser.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-12-11 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: