Menu

Nino Ramsby - Live På Värmlands Museum

Karlstad

VÄRMLANDS MUSEUM
fredag, 14 februari 2020 kl:19:00

Med osedvanlig närvaro och en aldrig sinande nyfikenhet har multiinstrumentalisten, låtskrivaren och sångaren Nino Ramsby ända från början förtjänstfullt kryssat mellan och tvärsöver genrerna i dryga tiotalet uppmärksammade grupper och projekt: Hårt rockande Salt, den melankoliska poporkestern Grand Tone Music, elektronicabandet Baxter, samarbetet med Nashvillebaserade Brent Hunter i ”The World” är några exempel.

I drygt ett decennium har Nino varit ut på vägarna och spelat i ett mer minimalistiskt format. Ensam med röst och gitarr framför han med oerhörd närvaro sina verk om sorg, förtryck, kamp, resning och förförandets konst.
Nino för en politisk kamp, en kamp för friheten, en kamp för att alla ska ha rätten att accepteras precis som de är, en kamp för att alla ska få plats och ska ha samma rättigheter i det här samhället. Han påminner oss även om den kamp varje människa själv bör föra, kampen för sin egen inre frihet, den frihet som varje människa har ansvar att formulera inför sig själv och sedan sträva efter.

I samband med konserten på Värmlands Museum rekommenderar vi ett besök hos restaurang Matbruket. Boka bord via a href=https://www.matbruket.se/ target=_blankwww.matbruket.se/a

Salongen öppnar ca 15 minuter före konsertstart. Varmt välkommen!

Längd: Ca 60 min. Ingen Paus.
Ingen åldersgräns. Onumrerad sittplats.
Mer info på a href=https://varmlandsmuseum.se/ target=_blankvarmlandsmuseum.se/a

Datum / Tid

fredag, 14 februari 2020 kl: 19:00

Plats

Karlstad, VÄRMLANDS MUSEUM

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad