Menu

Weeping Willows

Karlstad

Wermland Operas Stora Scen
fredag, 2 juni 2017 kl:20:00

Det blir en konsert till!
Eftersom konserten den 3 juni snabbt blev utsåld ger nu Weeping willows och Wermland Operas orkester ännu en konsert.
Den äger rum fredagen den 2 juni kl 20.00.
Biljettsläpp 18 maj kl 11.00.

Max 2 biljetter/person och bokningstillfälle.

Det är 20 år sedan Weeping Willows släppte sin första singel Broken Promise Land. De firar sitt jubileum med en turné. Magnus Carlsson och hans band kommer till Karlstad och ger konsert med Wermland Operas orkester.

Dirigent: Christoffer Nobin

Wermland Opera - Stora scenen


Wermland Opera grundades 1975. Idag har vi ca 70 fast anställda och ger även arbetstillfällen till många frilansartister.

Wermland Opera förser värmlänningar och tillresande med ett brett urval av opera-/musikal- och orkesterproduktioner av hög konstnärlig kvalitet. Man har tio fast anställda sångare samt orkestern Wermland Operas orkester, som består av 35 heltidsmusiker. Förutom de produktioner som ges på scenerna i Karlstad bedriver Wermland Opera också turnéverksamhet. Turnéerna är i första hand ämnade för kommunerna i Värmlands län, men då och då sträcker sig turnéerna utanför både länets, såväl som landets gränser. Wermland Opera har också en omfattande barn- och ungdomsverksamhet: Av samtliga ordinarie opera- och musikalproduktioner ges alltid ett antal skolföreställningar på dagtid. Dessutom bedriver våra pedagoger en interaktiv och pedagogisk teater- och musikverksamhet gentemot och i samklang med barn och ungdomar.

Datum / Tid

fredag, 2 juni 2017 kl: 20:00

Plats

Karlstad, Wermland Operas Stora Scen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

167kr - 530kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad