Meditationskonsert

Wermland Operas Stora scenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Lugn och vacker musik i skenet av levande ljus. Upplev en meditationskonsert med stråkmusiker från Wermland Operas orkester.

Konserten erbjuder en kravlös och rogivande stund i vacker miljö. Njut av musik av tonsättare som Bach, Dvorak, Händel och Schubert.
Meditationskonserten ingår i Wermland Operas satsning inom Kultur och Hälsa.
I projektet samlas olika evenemang som främjar hälsa och friskvård, anpassade till olika målgrupper. Förutom konserter erbjuds föreläsningar, föreställningar och interaktiva evenemang. Målet är att öka tillgängligheten och ge fler möjlighet att uppleva kultur och därmed, förhoppningsvis, ett ökat välbefinnande!

Plats: Wermland Operas Stora scen
Spellängd: 45 minuter utan paus

Wermland Opera grundades 1975. Idag har vi ca 70 fast anställda och ger även arbetstillfällen till många frilansartister.

Wermland Opera förser värmlänningar och tillresande med ett brett urval av opera-/musikal- och orkesterproduktioner av hög konstnärlig kvalitet. Man har tio fast anställda sångare samt orkestern Wermland Operas orkester, som består av 35 heltidsmusiker. Förutom de produktioner som ges på scenerna i Karlstad bedriver Wermland Opera också turnéverksamhet. Turnéerna är i första hand ämnade för kommunerna i Värmlands län, men då och då sträcker sig turnéerna utanför både länets, såväl som landets gränser. Wermland Opera har också en omfattande barn- och ungdomsverksamhet: Av samtliga ordinarie opera- och musikalproduktioner ges alltid ett antal skolföreställningar på dagtid. Dessutom bedriver våra pedagoger en interaktiv och pedagogisk teater- och musikverksamhet gentemot och i samklang med barn och ungdomar.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-11-07 11:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: