Menu

Jag Älskar Dig, Du Är Perfekt, Men...

Karlstad

Wermland Operas Stora scen
torsdag, 14 januari 2021 kl:19:00

Jag älskar dig, du är perfekt, men...

Allt du nånsin velat veta om kärlek och relationer men aldrig vågat fråga om.

Jag älskar dig, du är perfekt, men... är en kvick och rolig musikal som tar sig an modern kärlek i alla dess former: från första datens risker och fallgropar till äktenskapet, barnen och relationer i mogen ålder.

I modern miljö och via en serie vinjetter bildar musikalen en bro över hela livets relationer. Insiktsfullt och fantastiskt roligt med massor av igenkänning.

Jag älskar dig, du är perfekt, men... får publiken att utropa: ”Det där är mitt liv!”

Efter musikalsuccéerna Måndag hela veckan, Something Rotten, En Gentlemans Handbok i Kärlek & Mord och Parade är regissör Markus Virta återigen tillbaka på Wermland Opera.

Premiär: 14 januari 2021

Information inför ditt biljettköp

Med anledning av rådande situation i samhället förlänger vi förfallodatumet på din biljettreservation. I nuläget uppmanar vi dig att endast boka din biljett. Vänligen kontrollera förfallodatumet på din bokning och betala inte biljetten förrän senare i höst. Förhoppningsvis har vi då en tydligare bild av aktuella förutsättningar, rekommendationer och eventuella restriktioner. Tack för din förståelse!

Wermland Opera grundades 1975. Idag har vi ca 70 fast anställda och ger även arbetstillfällen till många frilansartister.

Wermland Opera förser värmlänningar och tillresande med ett brett urval av opera-/musikal- och orkesterproduktioner av hög konstnärlig kvalitet. Man har tio fast anställda sångare samt orkestern Wermland Operas orkester, som består av 35 heltidsmusiker. Förutom de produktioner som ges på scenerna i Karlstad bedriver Wermland Opera också turnéverksamhet. Turnéerna är i första hand ämnade för kommunerna i Värmlands län, men då och då sträcker sig turnéerna utanför både länets, såväl som landets gränser. Wermland Opera har också en omfattande barn- och ungdomsverksamhet: Av samtliga ordinarie opera- och musikalproduktioner ges alltid ett antal skolföreställningar på dagtid. Dessutom bedriver våra pedagoger en interaktiv och pedagogisk teater- och musikverksamhet gentemot och i samklang med barn och ungdomar.

Datum / Tid

torsdag, 14 januari 2021 kl: 19:00

Plats

Karlstad, Wermland Operas Stora scen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad