Menu

Stjärnorna I Baren Gnistrar Igen

Karlstad

Wermland Operas Stora scen
söndag, 29 november 2020 kl:18:00

Den stjärnspäckade succéshowen kommer tillbaka! Publik, artister och musiker kan återigen stråla samman på Wermland Operas Stora scen. Tillsammans njuter vi av storslagen musik, mat, dryck och svårslagen gemenskap!

Fjolårets stjärnor Christer Nerfont, Cecilie Nerfont Thorgersen, Anna-Maria Krawe och Ole Alexander Bang lyser åter upp scenen - nu i sällskap med AnnLouice Lögdlund, Anton Ljungqvist, Pia Ternström och Oskar Roslund.

I november sprakar showen loss och ju längre tiden lider mot december, desto mer sprider sig julstämningen i salongen! Spelas fram till 31 december.

Plats: Wermland Operas Stora scen

Wermland Opera grundades 1975. Idag har vi ca 70 fast anställda och ger även arbetstillfällen till många frilansartister.

Wermland Opera förser värmlänningar och tillresande med ett brett urval av opera-/musikal- och orkesterproduktioner av hög konstnärlig kvalitet. Man har tio fast anställda sångare samt orkestern Wermland Operas orkester, som består av 35 heltidsmusiker. Förutom de produktioner som ges på scenerna i Karlstad bedriver Wermland Opera också turnéverksamhet. Turnéerna är i första hand ämnade för kommunerna i Värmlands län, men då och då sträcker sig turnéerna utanför både länets, såväl som landets gränser. Wermland Opera har också en omfattande barn- och ungdomsverksamhet: Av samtliga ordinarie opera- och musikalproduktioner ges alltid ett antal skolföreställningar på dagtid. Dessutom bedriver våra pedagoger en interaktiv och pedagogisk teater- och musikverksamhet gentemot och i samklang med barn och ungdomar.

Datum / Tid

söndag, 29 november 2020 kl: 18:00

Plats

Karlstad, Wermland Operas Stora scen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad