kl: 19:00

Die Tote Stadt

Wermland Operas Stora ScenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Storslagen, förförisk och smäktande opera

Paul (Daniel Frank) har fastnat i sorgearbetet efter sin döda hustru Marie. Han har tappat livsglädjen och lever bara på minnet av sin fru i ”den döda staden” Brügge, vars sorgsna och melankoliska atmosfär speglar Pauls hela existens. En dag kommer Marietta (AnnLouice Lögdlund), som är livet och glädjen personifierad, indansande i Pauls liv. Följ det dramatiska kärleksdramat som utspelar sig i Brügge med dess magnifika fasader och vattendrag.

Introduktion:
En timme före varje föreställning erbjuder vi gratis introduktion inne i salongen. Den leds av dirigenten och varar i cirka 15 min. Ingen föranmälan krävs.

Spellängd: Tre timmar inklusive två pauser (serveringen öppen i första pausen)
Paus 1: 20 minuter
Paus 2: 10 minuter

Wermland Opera grundades 1975. Idag har vi ca 70 fast anställda och ger även arbetstillfällen till många frilansartister.

Wermland Opera förser värmlänningar och tillresande med ett brett urval av opera-/musikal- och orkesterproduktioner av hög konstnärlig kvalitet. Man har tio fast anställda sångare samt orkestern Wermland Operas orkester, som består av 35 heltidsmusiker. Förutom de produktioner som ges på scenerna i Karlstad bedriver Wermland Opera också turnéverksamhet. Turnéerna är i första hand ämnade för kommunerna i Värmlands län, men då och då sträcker sig turnéerna utanför både länets, såväl som landets gränser. Wermland Opera har också en omfattande barn- och ungdomsverksamhet: Av samtliga ordinarie opera- och musikalproduktioner ges alltid ett antal skolföreställningar på dagtid. Dessutom bedriver våra pedagoger en interaktiv och pedagogisk teater- och musikverksamhet gentemot och i samklang med barn och ungdomar.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2016-03-24 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: