Saker att göra på Juldagen

Juldagen


tisdagen den 25 december 2018 - Juldagen är en av de verkligt stora högtidsdagarna, för många den allra största, inom kristenheten då man firar Jesus födelse. Enligt de flesta kristna samfund infaller juldagen den 25 december, enligt ortodox kristen tradition, den 7 januari. I de flesta länder är juldagen den dag då man firar jul mest, men till exempel i Finland och Sverige är de viktigaste traditionerna kopplade till julafton. I Sverige har juldagen fått en viktigare roll genom att man i många splittrade familjer då besöker den släktgren som inte deltar i julaftonens firande. En högtidlig mässa firas natten mellan julafton och juldagen. Många går till kyrkan på julottan.

Visa:

15 30 60 120 240 +
Bild på Juldagen 2018 på Nöjesfabriken
december
25
kl: 21:00
Karlstad, Nöjesfabriken, Karlagatan 42

Juldagen - Welcome to your hometown De senaste åren har vi haft slutsålt och räknar med det i år igen. Skaffa en biljett i god tid så du inte blir utan!  En av årets största vinterfester närmar sig, klassiska juldagsfesten. Det här är hemvändarnas kväll där gamla och nya ansikten susar förbi i natten och här börjar vi avstampet inför 2019 på bästa sätt. BILJETTER: Var: Nöjesfabriken Karlstad När: 2018-12-25 Tid: 21.00–02.00  Ålder 18+...
Biljetter/Info

Bild på Rebecca & Fiona - Juldagsfesten på Tempel Nattklubb
december
25
kl: 23:00
Karlstad, Tempel Nattklubb, Kungsgatan 18

...Rebecca & Fiona


Biljetter/Info
⇓ Hämta fler evenemang ⇓

Hjälp oss hjälpa andra!

Stora evenemang i all ära men vad vi på StadsEvent verkligen önskar oss mer utav är de små händelserna som gör livet så mycket trevligare. Ska du eller någon bekant spela på den lokala restaurangen, läsa poesi runt hörnet eller jonglera i parken? Tveka inte att tipsa oss!

Lägg till evenemang här
Hitta oss på Facebook