Saker att göra på Valborgsmässoafton

Valborgsmässoafton


fredagen den 30 april 2021 - På många platser i Finland och Sverige firas helgen genom att bränna bål och på vissa platser med fyrverkerier och smällare. Valborgselden, valborgsmässobålet eller, kanske i folkmun populäraste, majbrasa, ska inte förväxlas med en vårdkase som är en eld som varnar för krig eller örlog. På hednisk tid firade man i Norden en äldre högtid som var kopplad till de döda. Gränsen mellan de levande och de döda ansågs vara svagast under just denna natt.

Visa:

15 30 60 120 240 +
Bild på FRAMÅT OCH UPPÅT - TILLSAMMANS! på Löfbergs Arena
april
30
kl: 18:00
Karlstad, Löfbergs Arena, Norra Infarten 79

Vår Bollklubb vill bli en ännu starkare förening, och vi vill ha många med på resan. Som medlem stöttar du inte bara föreningen Färjestad BK med en slant, du blir också en del av den som en viktig pusselbit i vår strävan efter gemensam glädje och framgång. Du är viktig i den situation som nu råder, och viktig i en framtid när det återgår till det normala. Färjestad Bollklubb (Färjestad BK) är en allmännyttig ideell förening som bildades 11 november 1932....
Biljetter/Info

⇓ Hämta fler evenemang ⇓

Hjälp oss hjälpa andra!

Stora evenemang i all ära men vad vi på StadsEvent verkligen önskar oss mer utav är de små händelserna som gör livet så mycket trevligare. Ska du eller någon bekant spela på den lokala restaurangen, läsa poesi runt hörnet eller jonglera i parken? Tveka inte att tipsa oss!

Lägg till evenemang här