Titta Inte I Påsen!

Fjärås BygdegårdDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Tomas och hans fru ska till att adoptera ett barn och de väntar på besök från adoptionsagenturen, det är den lyckligaste dagen i deras liv. Eller, det kunde det ha varit om det inte var för Tom:s två bröder, Rickard och Leif som beslutat sig för att hjälpa till. Deras ”hjälp” resulterar i två illegala invandrare, en död kropp och skåpbil fullproppad med smugglade cigaretter. När agenten från adoptionsbyrån anländer samtidigt som polisen får Tomas använda sin kreativitet till det yttersta. Situationen kan knappast bli värre – eller kan den det?

Hösten 2019 spelar gänget i Fjärås en brittisk fars av Ray och Michael Cooney som översatts av Robert Cronholt till en aktuellt och skrattdragande succéfars. Välkommen att skratta i höstrusket!

Medverkande:
Cristian Ehrman, Hannah Gustafsson, Henrik Bladlund, Viveka Andersson, Kjell-Åke Rinnarv, Roland Eneroth, Jessica Gustavsson, Håkan Gustavsson och Tobias Herbertzon

Regi: Andreas Scheffel
Regiass: Sandra Ehrman
Manus: Ray och Michael Cooney
Översättare: Robert Cronholt
Förlag: ATR:s förlag

Kaffeservering i pausen och innan
Dörrarna öppnas 45 min innan föreställning och eventuellt kvarvarande biljetter går att köpa vid entrén.

Längd: ca 2 timmar och 30 minuter inklusive paus.

Arrangör: Herbertzon Entertainment

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-11-02 18:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: