Menu

Robert Wells vs Lennie Norman - Stand Up Sit Down

Kungsbacka

Kungsbacka Teater
lördag, 1 april 2017 kl:18:00

En av vårt lands mest rutinerade underhållare Robert Wells och humorlegendaren Lennie Norman har under många år jobbat tillsammans i olika konstellationer. Nu möts ”King Of Comedy” och ” King Of Piano” för första gången i deras helt nyskrivna “Old Time Entertainment” show ” STAND UP - SIT DOWN” – Robert Wells vs Lennie Norman”.

- Jag och Lennie har jobbat tillsammans till och från under många år. Han är bl.a. en av mina favoritkomiker under åren med Rhapsody In Rock. I höstas när vi jobbade tillsammans kände vi bägge att vi brinner lika mycket för old time humor som för svängig musik. Detta i kombination med Lennies osvikliga tajming känns fantastiskt att få framföra tillsammans på Intimans anrika scen. Äntligen slog vi slag i saken och det kommer att svänga rejält och bjudas på humor och skratt, säger Robert Wells

På scen har de med sig ”The Vocalettes”, tre oerhört välsjungande damer, samt Robert Wells Trio. Det kommer att bjudas på en oförglömlig show med mycket humor, anekdoter och 100 % Jazz Boogie & Swing.

Längd: ca 2 timmar och 30 minuter inklusive paus.

Servering finns.

Biljettkassan och serveringen öppnar 1 timme innan föreställningen.

Arrangör: Westpoint event

Datum / Tid

lördag, 1 april 2017 kl: 18:00

Plats

Kungsbacka, Kungsbacka Teater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

485kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad