Menu

Sir Bourbon Dixieland Band

Kungsbacka

Kungsbacka Teater
söndag, 15 oktober 2017 kl:15:00

Jazzkonsert med svängig jazz i toppklass!

Denna uppskattade konsertserie startade redan 2003. Som gäster, tillsammans med husbandet Sir Bourbon Dixieland Band, kommer de tre härliga musikanterna Erik Gullbransson, Johanna Hjort och Svenna Dahlberg med ”Svängiga duetter från jazz och musikal”. Det blir en skön eftermiddag med devisen - Se upp, det svänger!
Erik Gullbransson startade sin musikaliska karriär redan som 17 åring med allt från jazz med storband till pop och showorkestrar. Som musikalartist har han medverkat i en lång rad produktioner bl.a. Les Misérables, Jesus Christ Superstar och Miss Saigon. En mångsidig artist, sångare och skådespelare,
Johanna Hjort, som gästat oss tidigare i Kungsbacka, är uppfödd med jazz och har utvecklat en personlig och svängig sångstil. Johanna sjunger allt från jazz till dagens melodiska pop. Hon uppträder ofta med egen jazzgrupp men även med andra band, även med Sir Bourbon vid åtskilliga tillfällen.

Sven-Erik ”Svenna” Dahlberg är en välkänd profil i det Göteborgska musiklivet. Flitig pianist och ackompanjatör inom flera olika musikgenrer och känd från radio och TV. Hans samarbete med Sonya Hedenbratt, han ackompanjerade henne i närmare 30 år, gav oss många musikaliska höjdpunkter. Med Sven-Erik vid tangenterna kan vi garantera en härlig eftermiddag.

Sir Bourbon Dixieland Band, vårt husband som varit med från starten 2003, är från Göteborg och spelar en härlig Happy Jazz med mycket Swing i. Bandet, nu 35 år, är välkända för jazzpubliken i Kungsbacka, men också från klubbar och festivaler både i Sverige och utomlands. Ett av Sveriges bästa dixie-band. Läs mer på www.sirbourbon.se.

Längd: ca 2 timmar och 15 minuter inklusive paus.

Servering finns.

Biljettkassan och serveringen öppnar 1 timme innan föreställningen.

Arrangör: Röda Korset Kungsbacka

Datum / Tid

söndag, 15 oktober 2017 kl: 15:00

Plats

Kungsbacka, Kungsbacka Teater

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

200kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad