Menu

Carbe med gäster

Kungsbacka

Kungsbacka Teater
lördag, 7 oktober 2017 kl:16:00

Pianisten och underhållaren David Carbe tar med sig sin kvartett och kommer till Kungsbacka Teater för en konsert fylld med härligt varierad musik – från jazz och musikal till boogie woogie och rockn roll! Gästar konserten gör Lars-Eric Frendberg och Stina Klintbom.

David Carbe är en 24-årig pianist, sångare och underhållare från Kungälv. Trots sin ringa ålder har han hunnit med en hel del. Som meriter kan nämnas gästspel i Rhapsody in Rock sommaren 2016, TV-kapellmästare i BingoLotto, ett femtiotal konserter tillsammans med Robert Wells, samarbeten med många välkända artister och egenarrangerade konserter i många olika städer. Carbe har genom sitt artisteri tilldelats ett flertal utmärkelser, bl.a. för sitt ”glädjefyllda musicerande” och ”sitt starka driv att föra vidare en musiktradition till nya målgrupper och generationer”.

Carbes gäster denna eftermiddag är Stina Klintbom, en mångsidig sångerska som bl.a. har turnerat som Agnetha Fältskog i ABBA-bandet The Arrival - samt Lars-Eric Frendberg, en estradör med timing och publikkontakt som få och med en bred repertoar som rymmer allt mellan Taube och Elvis.

Varmt välkommen på en högklassig konsert fylld med mycket glädje och musik av bl.a. Elvis, Gärdestad, Elton John, Charlie Norman, Benny Andersson och många fler!

Längd: ca 2 timmar inklusive paus.

Servering finns

Biljettkassan och serveringen öppnar 1 timme innan föreställningen.

Arrangör: Carbe Musik

Citat från tidningsrecensioner:
”En varm och innerlig stämning” – Alingsås Tidning
”En entertainer vid pianot” – Alingsås Tidning
”Nästa generations tangentvirtuous” – Ystad Allehanda
”David Carbe är ett namn att lägga på minnet” – Borås Tidning

Datum / Tid

lördag, 7 oktober 2017 kl: 16:00

Plats

Kungsbacka, Kungsbacka Teater

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

120kr - 240kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad