Menu

Change Music Festival

Kungsbacka

Kungsbacka Teater
torsdag, 10 augusti 2017 kl:19:00

2017 - Voyages

I dag är vi särskilt känsliga för den fria rörligheten för människor och det kulturella utbytet i vår omvärld. Detta är inget nytt och har alltid förekommit. I själva verket är det hälsosamt och nödvändigt för ett rikt och mångfacetterat samhälle.

Change Music Festival 2017 hyllar det ständiga flödet av kultur i tid och rum – kompositörer som har gjort resor över världen, musikstilar som har vuxit fram påverkade av platser och historien samt musiker som förenas från Europa och världen för att göra musik tillsammans.

Som alltid vi samlar några av Europas mest etablerade och banbrytande kammarmusikensembler. Vertavokvartetten, Barokksolistene och Stockholm Syndrome Ensemble är alla unika grupper med spännande karriärer. Bland andra artister som vi välkomnar finner du den spanska munspelsvirtuosen Antonio Serrano, den estniska kompositören Mirjam Tally samt den danskbaserade folktrio Dreamers Circus. De vägrar alla att låsa sig till någon stil eller genre. Kärnan i kammarmusikrepertoaren är i hjärtat i Change Music Festival, men vi vill alltid att den ska bli utmanad och inspirerad av litteratur, dans, film, cirkus, jazz och folkmusik.

På ett personligt plan är jag glad över att kunna fira födelsedagen av internationellt hyllade Kungsbacka Piano Trio vars egen musikalisk resa som en ensemble började i Kungsbacka 20 år sedan.

Vi hoppas att du vill ansluta till årets musikaliska resa.

Kära publik, ni hälsas varmt välkomna till Change Music Festival 2017!

SIMON CRAWFORD-PHILLIPS
konstnärlig ledare

Lokal: Kungsbacka Teater

Datum / Tid

torsdag, 10 augusti 2017 kl: 19:00

Plats

Kungsbacka, Kungsbacka Teater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

40 - 200

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad