Menu

En kväll med Dan, Frank och Simon Ådahl

Kungsbacka

Kungsbacka Teater
lördag, 26 augusti 2017 kl:18:00

TILLSAMMANS MED STOR EKUMENISK KÖR.

Det är faktiskt 25 år sedan som bröderna Ådahl stod tillsammans på samma scen senast! Då var det på en kristen musikfestival på Scandinavium i Göteborg.

För snart 50 år sedan kom brödernas första platta ut. Det var en EP där Frank och Simon (9 och 12 år) sjöng storebror Dans sånger…..

Sedan dess har mycket hänt men musiken har alltid varit en viktig del i brödernas liv. Frank och Simon som artister, producenter och låtskrivare och Dan som musiklärare, turnéledare och låtskrivare

I 14 år var Frank och Simon med i den kända gruppen Edin-Ådahl och du minns säkert sången ”Som en vind” som vann den svenska melodifestivalen 1990.

Frank har kanske hörts mest av bröderna genom inspelningar och turnéer med en lång rad artister. Han har också bl.a. gjort den svenska rösten på Disneys ”Lejonkungen som setts av miljoner svenskar. Idag ägnar Frank stor del av sin tid till undervisning på Musikmakarna i hemstaden Örnsköldsvik men hörs och ses också i många olika konsertsammanhang ute i landet.

Simon har gett ut flera soloalbum, skrivit två böcker och reser på heltid sedan flera år i olika kyrkor och berättar om vad som händer när man går med Gud.

Dan har de senaste tjugo åren arbetat som processkartläggare och verksamhetsutvecklare men på senaste tiden har lusten att göra låtar, spela och sjunga kommit tillbaka.

Ikväll tar bröderna Ådahl med oss på en härlig resa i musik, tal och sång där syftet är att glädja, inspirera och skapa framtidstro!

Längd: ca 1 timme och 30 minuter. Ingen paus.

Servering finns.

Biljettkassan och serveringen öppnar 1 timme innan föreställningen.

Arrangör: Pingstkyrkan

Handikapp och Ledsagarplats bokas på: 0300-834595

Datum / Tid

lördag, 26 augusti 2017 kl: 18:00

Plats

Kungsbacka, Kungsbacka Teater

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

150kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad