Menu

Carbe med gäster

Kungsbacka

Kungsbacka Teater
lördag, 6 oktober 2018 kl:16:00

Pianisten och entertainern David Carbe gästas av gitarrlegenden Janne Schaffer och sångerskan Hanna Boquist!

Carbe med gäster bjuder på en varierande show med välkända musikstycken - från visa, jazz och schlagers till boogie woogie och rocknroll. David Carbe leder showen från pianot tillsammans med sin kvartett och eminenta gästartister!

Janne Schaffer är utan tvekan en av Sveriges mest kända gitarrister. Hans meritlista kan göras väldigt lång och genom en gedigen karriär har han jobbat med artister som Ted Gärdestad, ABBA, Björn J:son Lindh och Bob Marley.
När Schaffer gästar Carbe i Kungsbacka bjuds det på musikaliska hyllningar till dessa artister, egenskrivna gitarrkompositioner och anekdoter från Schaffers minst sagt imponerande karriär!

Hanna Boquist är en sångerska och utbildad musikalartist vid Svenska Balattakademin i Göteborg. Hon har gjort många konserter och uppträdanden samt mottagit flera stipendier och priser för sin musikalitet. Med sin fantastiska röst och scenutstrålning sjunger hon allt mellan visa och jazz till schlager och musikal.

David Carbe är en pianist och entertainer från Kungälv. Han har hunnit med en hel del under sina 25 år. Bland meriterna finns gästspel i Rhapsody in Rock, kapellmästare i TV4 BingoLotto, mängder av konserter tillsammans med Robert Wells, samarbeten med många välkända artister och egenarrangerade konserter i många olika städer. Carbe har genom sitt artisteri tilldelats ett flertal utmärkelser, bl.a. för sitt ”glädjefyllda musicerande” och ”sitt starka driv att föra vidare en musiktradition till nya målgrupper och generationer”.

MEDVERKANDE
David Carbe - piano, sång
Janne Schaffer – huvudgäst, elgitarr
Hanna Boquist – sång
Johan Walter - gitarr
Jacob Linde - trummor
Simon Johansson – bas

Längd: ca 2 timmar och 30 minuter inklusive paus.

Servering finns

Biljettkassan och serveringen öppnar 1 timme innan föreställningen.

Handikapp och Ledsagarplats bokas på: 0300-834595

Arrangör: Carbe Musik AB

Datum / Tid

lördag, 6 oktober 2018 kl: 16:00

Plats

Kungsbacka, Kungsbacka Teater

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

190kr - 340kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad