kl: 18:00

RAKT NER I FICKAN

Kungsbacka TeaterDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Fars i Fjärås-gänget gör som vanligt en exklusiv föreställning på Kungsbacka Teater i det vi kallar ”Fars i mars”.

Som vanligt utlovas rappa repliker, snåriga intriger och härligt skrattframkallande situationer när begreppet ”bidragsfusk” når helt nya, och oväntade, höjder.

OM PJÄSEN
Erik har blivit av med jobbet, men som tur är har han en inneboende med en far i fängelse och en döv son som heter Petter-Nicklas, åtta pensionärer, fyra änkor och en nyss avliden arbetslös renskötare som alla får bidrag från Myndigheterna. Eller har han det…?

Att lura systemet har blivit Eriks vardag och han vet inte hur han ska ta sig ur det. Michael Cooneys hejdlösa fars utspelar sig i bidragsfuskets värld och vi får bekanta oss med allt från sanering från lungpest, kremering av dörrar till en galen tvättmaskin som löper amok.

MEDVERKANDE
Tobias Herbertzon, Henrik Bladlund, Kristin Starman, Kjell-Åke Rinnarv, Jessica Gustavsson, Cristian Ehrman, Andreas Scheffel, Ulrika Glingborn, Roland Eneroth och Hannah Gustafsson.

REGI: Rasmus Klamas

PRODUCENT
Håkan Klamas
Comedy Art Theatre

Längd: ca 2 timmar och 40 minuter inklusive paus.

Servering finns.
Tänk på att du innan föreställningen kan förboka det du vill äta och dricka i pausen. Det du har beställt står sedan framdukat till dig och du slipper stå i kö. Mer tid till att njuta och umgås, med andra ord.

Biljettkassan och serveringen öppnar 1 timme innan föreställningen.

Handikapp och Ledsagarplats bokas på: 0300-834595

Arrangör: Klamas Kultur & Nöje i samarbete med IFK Fjärås

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-03-24 18:00


Plats/Lokal:

Adress:

Kungsbacka,


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Hitta oss på Facebook