Ann Westin - Livet Är Som En Sten I Skon

Kungsbacka TeaterDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

- det skaver om man inte gör något åt det.

Ann Westin, en älskad komiker med självtvivel och jävlar anamma.

En föreställning om Anns klassresa från arbetarkvarteren på Hisingen i Göteborg i en familj med fyra barn. Stämningen därhemma präglades av kärlek och humor men också av pappans drickande, ständigt dålig ekonomi och mammans frustration och oro.

Men skaver stenen ska den ju bort!

Ann berättar öppenhjärtigt och med karaktäristisk humor om vändpunkterna i sitt liv. Om när hon flyttade hemifrån som 16-åring. Om varför det är så viktigt att ta ansvar för sig själv och stå upp för de svaga. Och vi får veta hur det gick till när hon fyllde40 och jobbade som undersköterska: sur, arg, frånskild och missnöjd. Och sedan uppsagd. Då anmälde hon sig till en kurs i stand-up för Babben Larsson och resten är, som man säger, historia.

Ta del av Anns liv med ett jävlar anamma som hjälpt henne genom hjärnblödningar, misslyckade äktenskap och självtvivel, och som fått henne att våga bryta upp och tänka nytt.

Längd: ca 90 minuter. Ingen paus.

Servering finns.

Biljettkassan och serveringen öppnar 1 timme innan föreställningen.

Handikapp och Ledsagarplats bokas på: 0300-834595

Arrangör: Wimab AB

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-09-12 19:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: